Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

SEGONA EDICIÓ DELS MEMORIALS

Interessant cartell aleví i infantil pel juny

Futbol BaseEls memorials a Xavi Vallejo i Juanma Cabanas viuran aquest juny la seva segona edició. El dedicat a Vallejo es jugarà en categoria aleví i el dedicat a Cabanas en infantil. El Nou Sardenya viurà durant dos caps de setmana de juny dos tornejos de creació pròpia que busquen consolidar-se. En aquesta edició es presenta un nou cartell competitiu.

El primer dels tornejos que tindrà lloc serà el de categoria infantil, el dedicat a Cabanas. El dissabte 11 de juny es disputaran les semifinals Barcelona - Blanes (16 hores) i Europa - Espanyol (18 hores). El diumenge dia 12 tindrà lloc a les 10 el tercer i quart lloc i a les 12 la final. En el memorial de Vallejo, de categoria aleví, jugaran semis el dissabte dia 18 el Sant Cugat - Jàbac (16 hores) i Europa - Santboià (18 hores). Diumenge dia 19 a les 10 hi haurà el tercer i quart lloc i a les 12 la final. 

La pàgina web oficial del club donarà puntual informació del torneig durant els dos caps de setmana, tant en articles, cròniques i fotografies dels partits com en informació immediata dels resultats via el compte Twitter oficial de l'entitat. Els tornejos tindran publicat el seu quadre final de resultats també en paper en el número de juliol del periòdic L'Escapvlat.

 

Futbol Base
Cartell dels dos tornejos memorial

 

acidH TEB FederacioAcell