GOLEJADA RÈCORD DEL BARÇA PER JUGAR LA FINAL

El triomf més ampli de la història del torneig

EuropaCert és que els tornejos memorials de l'Europa tot just celebren enguany les seves segones edicions, però el partit de la primera final de l'edició infantil 'Juanma Cabanas' ha suposat un rècord difícil de tornar a igualar en propers anys. El Barça, finalista del torneig golejant per onze gols al Blanes. L'equip blanc-i-blau havia començat molt bé el partit.

.

Direm que el Blanes ha estat a l'alçada. Direm que ha jugat un futbol de proposta. I ho diem després d'haver vist com, a mans del Barça, rebia onze gols. La superioritat blaugrana va ser clara durant l'encontre, però el Blanes va començar els deu primers minuts d'encontre amb forta presència al camp, tocant i combinant. Fins ben entrat el primer temps, les forces estaven molt igualades tot i ja anar perdent l'equip blanc-i-blau de dos gols.

El primer gol de la primera semifinal del torneig el va fer el blaugrana Dani Morer, anticipant-se a la sortida del porter i rematant a porta buida. Amb el Blanes proposant una sortida de pilota des del darrere i combinant per tal de portar perill, va arribar el segon gol del Barça, obra d'Sveiin aprofintant una passada de la mort. Al tram final del primer temps, dos gols gairebé consecutius dels blaugranes per sentenciar el partit. Al minut 28, Dani Olmo feia el 3-0 i Sveiin repetia als trenta de joc per fer el quart.

A la represa, Dani Olmo va fer el 5-0 al minut de joc i a partir d'aquí va començar a baixar els braços el Blanes, superat per un molt efectiu Barça, que transformava en gol gairebé cada arribada. Els següents quatre gols van arribar en tretze minuts, del 50 al 63 de joc van foradar la xarxa rival els barcelonistes Carles, Nelson, Georgios i Adrià. Els dos darrers gols, els números deu i onze, van ser obra de Puado, al darrer minut del temps reglamentari i dins el primer d'afegit.

II Memorial Juanma Cabanas (infantils)
Semifinal 1 (11/06/11) · Estadi Nou Sardenya

BARCELONA

EQUIP INICIAL: Albert, Sanjosé, Jordi, Oriol, Sergi, Ion, Dani Morer, Dani Olmo, Carles i Sveinn.

VAN COMPLETAR L'EQUIP: Piñol, Cristian, Joan Fernández, Éric, Nelson, Adrià, Puado, Georgios i Javi Ruiz.

BLANES

EQUIP INICIAL: Éric Moreno, Jacob, Pol, Gerard, Sergi, Aniol, Juan, Adrian, Edu, Isaac i Lluís.

VAN COMPLETAR L'EQUIP: Aitor, Gere, Jan, Gio, Pepe, Àlex, Alejandro, Cristian, David i Miquel

GOLS: 1-0 (Dani Morer, 9'); 2-0 (Sveinn, 20'); 3-0 (Dani Olmo, 28'); 4-0 (Sveinn, 30'); 5-0 (Dani Olmo, 36'); 6-0 (Carles, 50'); 7-0 (Nelson, 55'); 8-0 (Georgios, 61'); 9-0 (Adrià, 63'); 10-0 (Puado, 70'); 11-0 (Puado, 71').