L'EUROPA DERROTA L'ESPANYOL PER DISPUTAR LA SEVA FINAL

Bon i entregat partit dels escapulats

EuropaPer segon any consecutiu, l'Europa es va imposar a l'Espanyol al memorial infantil Juanma Cabanas. El juny passat va ser a la gran final i enguany a la ronda prèvia. L'equip gracienc va capgirar un gol inicial dels pericos per acabar golejant. El seu rival d'avui a l'estadi serà el FC Barcelona. Abans es disputarà la consolació.

.

L'infantil de l'Europa tornarà a disputar la final del Memorial Juanma Cabanas. Els graciencs, en un bon partit, van saber donar-li la volta al gol inicial de Pérez. L'Espanyol es va avançar als cinc minuts, amb un gran regat a la frontal del propi Pérez, qui ell solet es va fabricar el gol, marcant de xut creuat. També de rematada creuada va empatar l'Europa a tocar del quart d'hora de partit amb una diana de Lozano.

Passats els vint minuts, Genís va posar per davant als europeistes robant-li la pilota al central en una sortida des del darrere del conjunt perico i superant al porter en el mà a mà. Amb avantatge gracienc es va arribar al descans. A la represa, la sentència va començar a arribar al minut 57, quan Varona va marxar per velocitat i va superar al porter visitant en el cara a cara. El quart gol de la tarda va ser obra de Lozano, aprofitant una pilota morta a l'àrea petita després, fruit de tres rebots.

La final de consolació es disputarà avui diumenge (10 hores) entre l'Espanyol i el Blanes. La gran final (just després, 12 hores) emparellarà l'Europa amb el Barça. Tots dos partits donaran per tancada la segona edició del torneig memorial Juanma Cabanas. Totes les incidències dels partits es podran seguir al Twitter oficial del club.

II Memorial Juanma Cabanas (infantils)
Semifinal 2 (11/06/11) · Estadi Nou Sardenya

EQUIP INICIAL: Sergi, Leonardo, Marcel, Xavi, Marc, Tacià, Ignasi, Pumarola, Lozano, Genís i Biel.

VAN COMPLETAR L'EQUIP: Carles, Marc Vicente, Javi Prats, Varona, Roger, Nil i Franco.

ESPANYOL

EQUIP INICIAL: Jaime, Mora, Cuco, Mariano, Carlos, Bermejo, Gonzalo, Joan, Víctor, Nolla i Pérez.

VAN COMPLETAR L'EQUIP: Pascu, Alberto, Pol, Wuba, Miquel, Sergi i Óscar.

GOLS: 0-1 (Pérez, 5'); 1-1 (Lozano, 14'); 2-1 (Genís, 21'); 3-1 (Varona, 57'); 4-1 (Lozano, 66').