L'ESPANYOL FINALITZA TERCER DAVANT UN BON BLANES

Bon partit en la final de consolació

EuropaEl partit previ a la disputa de la final del Memorial Juanma Cabanas, entre l'Espanyol i el Blanes, va deixar un bon regust de futbol i molta emoció en la lluita pel tercer i quart lloc. Després d'un 3-0 en vint-i-un minuts tot semblava sentenciat, però el Blanes va posar salsa al partit amb dues dianes. Finalment els pericos van finalitzar en tercer lloc.

.

Els seguidors i familiars que van matinar per veure el partit del tercer i quart lloc del Memorial van veure un bon partit que va començar a ser disputat quan semblava sentenciat. L'equip perico va obrir la llauna al minut tretze mitjançant Víctor, qui va aprofitar una pilota mal refusada a l'àrea petita.

Poc després, Pol, amb un xut creuat i Bermejo, amb un gran xut bombejat mig caient a terra, van fer el 3-0. A la represa, però, el Blanes va ficar-se al partit gràcies a l'aportació ofensiva d'Edu. El número 17 dels de La Selva va fer el primer del seu equip al minut 39 i tres minuts més tard va marcar un dels gols del torneig en superar al porter i, tot i perdre en un primer moment la pilota davant un defensa, la va tornar a recuperar per fer una vaselina a la mitja volta que va sorprendre al porter de l'Espanyol, que encara corria a contrapeu a defensar els seus tres pals. El marcador no es va tornar a moure.

II Memorial Juanma Cabanas (infantils)
3r i 4t lloc (12/06/11) · Estadi Nou Sardenya

ESPANYOL

EQUIP INICIAL: Jaime, Gonzalo, Pérez, Pascu, Torrents, Bermejo, Víctor, Pol, Miguel, Wuba i Sergi.

VAN COMPLETAR L'EQUIP: Alberto, Nolla, Mariano, Joan, Cucu, Morales.

BLANES

EQUIP INICIAL: Eric, Jacob, David, Pol, Sergi, Gerard, Aniol, Jan, Adrian, Edu i Juan.

VAN COMPLETAR L'EQUIP: Miquel, Àlex, Josep, Gere, Alejandro, Gio, Isaac, Luís i Aitor.

GOLS: 1-0 (Víctor, 13'); 2-0 (Pol, 19'); 3-0 (Bermejo, 21'); 3-1 (Edu, 39'); 3-2 (Edu, 42').