UN DOBLET MEMORIAL !!!

Impecable campionat europeista!

EuropaL'Infantil de l'Europa es va proclamar campió del Memorial Juanma Cabanas per segon any consecutiu. Els graciencs van repetir el mateix resultat contra el Barça a la final que el materialitzat dissabte a les 'semis' contra l'Espanyol i amb idèntic mètode, començant perdent el partit i remuntant de mica en mica fins mostrar-se superior al rival.

.

A les semifinals l'Europa va començar perdent el partit als cinc minuts de joc i a la final als primers seixanta segons. Dues formes similars de començar que van acabar aplicant el mateix final per alegria dels escapulats. Un error defensiu al primer minut va permetre al blaugrana Dani Olmo foradar la porteria defensada per Carles.

L'Europa no va perdre en cap moment la cara al partit i va aconseguir l'empat en un minut psicològic, just sobre el temps reglamentari de la primera part. Lozano, marxant en velocitat i engaltant un xut al primer pal, va posar les taules provisionals. A la represa, matiner gol de Tacià aprofitant una passada al segon pal. Tocant al quart d'hora del segon temps, nova diana de Lozano, aquesta vegada a porta buida després d'una bona jugada per banda de Tacià.

Al Nou Sardenya l'equip amfitrió tenia el partit a punt de caramel i el va acabar de sentenciar des del punt de penal. La pena màxima realitzada per un defensa blaugrana sobre Varona la va enviar Tacià al fons de la xarxa. Amb el xiulet final va arribar la joia europeista fent el doblet: dos Memorials Juanma Cabanas celebrats, dos títols que es queden a casa.

II Memorial Juanma Cabanas (infantils)
FINAL (12/06/11) · Estadi Nou Sardenya

EQUIP INICIAL: Carles, Leo, Xavi, Javi Prats, Ignasi, Varona, Jordan, Lozano, Nil, Franco i Biel.

VAN COMPLETAR L'EQUIP: Sergi, Marcel, Marc Vicente, Marc Jiménez, Tacià, Pumarola i Roger.

BARCELONA

EQUIP INICIAL: Cristian, Adrià, Èric, Nelson, Adrià Guerrero, Oriol, Puado, Aleña, Dani Olmo, Georgios i Javi Ruiz.

VAN COMPLETAR L'EQUIP: Sanjosé, Albert, Jordi, Sergi, Ion, Catón, Dani Morer i Sveinn.

GOLS: 0-1 (Dani Olmo, 1'); 1-1 (Lozano, 35'); 2-1 (Tacià, 39'); 3-1 (Lozano, 47'); 4-1 (Tacià -p-, 65').