EL JÀBAC VENÇ AL SANT CUGAT PER DISPUTAR LA GRAN FINAL

Els de Terrassa, primers finalistes

EuropaEl Jàbac és el primer finalista del segon torneig Memorial Xavi Vallejo. L'equip egarenc va superar ahir a la tarda al Sant Cugat amb total superioritat tant pel nombre d'ocasions com pel domini territorial. L'equip roig-i-negre no va tenir opcions en cap moment i només va xutar dos cops a porta durant els seixanta minuts de l'encontre.

.

Bon partit el que va disputar el Jàbac per tal de jugar la final del Memorial que organitza l'Europa. L'equip de Terrassa va dominar des del principi al Sant Cugat, no deixant-lo passar gairebé en cap moment del mig del camp. El marcador el va inaugurar Samper amb la primera diana, fregant el quart d'hora de partit. El futbolista egarenc va fer-se amb una pilota penjada al segon pal per regatejar al porter i rematar a porta buida.

La resta de gols del partit van arribar a la represa. El segon de la tarda, obra de Pedrazzoni, rematant en franca disposició un córner servit al segon pal. Al minut 43, Julen va fer el 0-3 amb un xut de falta directa molt elevat que el menut porter del Sant Cugat va saltar i va blocar però dins la seva pròpia porteria. El definitiu gol del partit, a cinc del final, obra de Ricard en un mà a mà amb el porter.

II Memorial Xavi Vallejo (alevins)
Semifinal 1 (18/06/11) · Estadi Nou Sardenya

SANT CUGAT

EQUIP INICIAL: Pol Nixel, Mikel, Ruben, Martí, Adolfo, Marc, Capel, Robert, Marcel, Pablo i Josep.

VAN COMPLETAR L'EQUIP: Álex, Aleix, Laia, Muriel, Pol, Miguel i Arnau.

JÀBAC

EQUIP INICIAL: Eduard, Pau Vinyas, Éric, Adrià, Julen, Marc Angelet, Jaume, Pau Julià, Samper, Ricard i Dani.

VAN COMPLETAR L'EQUIP: Marc Sánchez, Marc Pedrazzolli i Sergi

GOLS: 0-1 (Samper, 14'); 0-2 (Pedrazzolli, 36'); 0-3 (Julen, 43'); 0-4 (Ricard, 55').