Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EL SANTBOIÀ DEIXA L'EUROPA SENSE LA SEVA FINAL

Els graciencs lluitaran pel tercer lloc

EuropaL'Europa no podrà repetir final en el Memorial Xavi Vallejo per segona edició consecutiva. Ahir al Nou Sardenya li va impedir el pas el Santboià en un partit disputat al mig del camp, sense excés d'ocasions i que el visitant David va decidir a cinc minuts per arribar-se al descans de l'encontre. El Santboià es veurà les cares amb el Jàbac a la final.

.

Marcador

 
L'Europa haurà de lluitar pel tercer lloc del seu campionat davant el Sant Cugat després de no poder superar al Santboià en la segona semifinal del torneig celebrada ahir a les sis de la tarda a l'estadi. El conjunt gracienc va ser el primer en tenir una clara oportunitat de gol. Al quart d'hora d'encontre, Varona, després d'un parell de regats escorat dins l'àrea, va superar al porter visitant però el seu remat va picar a la base del pal.


La rèplica visitant va suposar, a la llarga, el cop de gràcia definitiu. David, rebent una passada en profunditat a l'espai dins l'àrea, va superar el porter Nacho en el cara a cara i va enviar la pilota al fons de la xarxa. A la represa del partit, fluix ritme de joc de tots dos conjunts i tímides aproximacions de l'Europa al tram final que, no obstant, no van poder convertir-se en el gol de l'empat que hauria forçat la classificació del finalista des del punt de penal.

Fitxa Partit

II Memorial Xavi Vallejo (alevins)
Semifinal 2 (18/06/11) · Estadi Nou Sardenya

EUROPA

EQUIP INICIAL: Nacho, Albert, Unai, Ginesta, Arnau, Javi, Gràcia, Caldú, Varona, Porto i Calvillo.

VAN COMPLETAR L'EQUIP: Jan, Amado, Meroño, Max i Guille.

SANTBOIÀ

EQUIP INICIAL: Ismael, Cristian, Alejandro, Ivan, Jordi, Ferran, Roger, David, Sergi, Zan i Albert.

VAN COMPLETAR L'EQUIP: Kevin, Jaume, Gonzalo, Gerard i Damian. 

GOL: 0-1 (David, 25').

Imatges del partit

Europa

Europa

Europa
  

acidH TEB FederacioAcell