Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EL SANT CUGAT GUANYA LA TERCERA PLAÇA DAVANT L'EUROPA

La final de consolació, pels roig-i-negres

EuropaDesprés de caure a les semifinals del Memorial, l'Europa no va poder obtenir la tercera plaça a la final de consolació malgrat avançar-se al marcador abans del descans. A la represa, dos gols del Sant Cugat van deixar l'equip amfitrió a la definitiva quarta posició. L'anècdota del partit, un temps afegit final de sis minuts.

.

Marcador

 
El partit previ a la gran final del torneig va deixar al Sant Cugat en tercera posició.  El conjunt visitant va donar el primer ensurt en un remat de Josep al travesser quan s'havien jugat onze minuts del partit. No obstant, qui va moure el marcador va ser l'Europa a dos minuts del descans. Un xut de Varona des del lateral de l'àrea petita va portar als escapulats als vestidors amb parcial avantatge.

A la represa, Ginesta podria haver fet el segon dels graciencs, però la seva vaselina va topar amb el travesser i va marxar per sobre de la porteria rival. Un minut més tard, el Sant Cugat va empatar el partit amb el primer gol fet per una noia en les dues edicions dels memorials alevins. Laia, aprofitant una passada a l'espai i un mà a mà amb el porter, va superar la pressió de xut creuat. Nou minuts més tard, Robert, amb un golàs de bandera des de fora l'àrea, va fer entrar la pilota per l'escaire signant la diana triomfant que l'Europa ja no va poder igualar.

 

Fitxa Partit

II Memorial Xavi Vallejo (alevins)
3r i 4t lloc (19/06/11) · Estadi Nou Sardenya

EUROPA

EQUIP INICIAL: Jan Gímenez, Arnau, Raimon, Unai, Víctor, Max, Caldú, Javi, Varona, Guille i Jan Campillo.

VAN COMPLETAR L'EQUIP: Nacho, Albert, Ginesta, Gràcia i Pau.

SANT CUGAT

EQUIP INICIAL: Miguel, Marcel, Mikel, Pablo, Robert, Àlex, Arnau, Marc, Pol, Martí i Josep.

VAN COMPLETAR L'EQUIP: Laia, Pol Nixel, Ruben, Adolfo, Capel, Aleix i Muriel.

GOLS: 1-0 (Varona, 28'); 1-1 (Laia, 37'); 1-2 (Robert, 46').

Imatges del partit

Europa

Europa

Europa


  

acidH TEB FederacioAcell