EL JÀBAC, GRAN CAMPIÓ!

Impecable Memorial de l'equip egarenc

EuropaCom un cicló va passar el Jàbac Terrassa pel Nou Sardenya per emportar-se, amb màxim mereixement, la segona edició del Memorial Xavi Vallejo en categoria aleví. Quatre gols a la semifinal i cinc a la final, sense encaixar-se cap i amb un gran futbol, van ser els mèrits egarencs. Samper va fer quatre dels cinc gols de la final.

.

Futbol en essència. Això va deixar anar el Jàbac sobre la gespa de l'estadi gracienc durant la seva participació al memorial escapulat. Un equip ordenat, treballat, amb talent i intel·ligència sobre el camp no va deixar en cap moment opcions al Santboià a la final, tret de la primera ocasió clara del partit. Sergi va plantar-se sol davant l'egarenc Eduard però el porter del Jàbac va respondre bé amb un refús de punys.

A partir d'aquí, monòleg del campió. Ricard va avisar al minut 10 amb una vaselina al travesser i Samper, el gran protagonista i millor jugador de la final, va obrir el meló passat el quart d'hora, rebent en profunditat i superant el cara a cara amb el porter. El propi Samper va enviar un remat al pal com a darrera ocasió del primer temps. A la represa, el propi jugador va encarrilar el partit al primer minut, fnet el 2-0 amb un remat ajustat al segon pal després de rebre una passada de la mort de Jaume.

Al minut 44, una gran jugada individual de Samper, marxant de tothom i regatejant-se el porter, va servir per veure el 3-0. Només un minut després el jugador del Jàbac va signar el seu pòquer particular aprofitant un mal refús del porter, deixant la pilota morta a l'àrea i veient com Samper feia el 4-0. Al minut 58, Pau Julià va tancar la 'maneta' amb un golàs per l'escaire des de fora l'àrea.

II Memorial Xavi Vallejo (alevins)
FINAL (19/06/11) · Estadi Nou Sardenya

JÀBAC

EQUIP INICIAL: Eduard, Sergi, Adrià, Julen, Marc Angelet, Samper, Ricard, Dani, Pedrazzolli, Sergi i Éric.

VAN COMPLETAR L'EQUIP: Pau Roldán, Jaume, Pau Julià, Marc Sánchez i Pau Jiménez.

SANTBOIÀ

EQUIP INICIAL: Ismael, Cristian, Ivan Pérez, Jordi, Ferran, Roger, David, Sergi, Alejandro, Damian i Lluís.

VAN COMPLETAR L'EQUIP: Jaume, Kevin, Ian, Rafa, Gonzalo, Marc, Gerard i Diego.

GOLS: 1-0 (Samper, 16'); 2-0 (Samper, 31'); 3-0 (Samper, 44'); 4-0 (Samper, 45'); 5-0 (Pau Julià, 58').