Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

PERFILATS ELS MEMORIALS D'AQUESTA TEMPORADA

Tercera edició consolidada

MemorialUn any més, i amb aquest sumaran tres, a final de temporada es disputaran els tornejos memorials Vallejo i Cabanas en categoria aleví i infantil respectivament. L'àrea de coordinació del Futbol Base del club ja té configurat el cartell d'aquesta temporada en tots dos tornejos que es disputaran un cop finalitzi la temporada regular dels equips implicats.

 

Torneig infantil Juanma Cabanas

 

Equips: Europa, Barcelona, Jàbac Terrassa, EF Gavà

 

Tots els equips són de Primera Divisió.

 

L'Europa participarà amb l'Infantil A, que està competint al grup 2 de Primera Divisió i lluitant per entrar entre els 9 primers classificats, fet que els permetria participar a la nova màxima categoria que crearà la FCF en Infantils, la Preferent.

 

Semifinals: dissabte 26 Maig: Barcelona-Jàbac i Europa-Gavà

Tercer i quart lloc i final: diumenge 27 Maig

 

Torneig Alevins

 

Equips: Europa, Jàbac, Vilassar, Mataró

 

Torneig d'alevins però ja en format de futbol-11, preparant els equips pel seu pas a categoria Infantil. Tots els rivals són de Primea Divisió, excepte l'Europa, que va líder destacat de Segona Divisió i està a prop d'assolir l'ascens. L'Europa participarà amb l'actual Aleví A amb incorporacions, tant d'altres clubs, com d'altres equips alevins de l'Europa que formaran el nou Infantil B per la temporada vinent.

 

Semifinals: dissabte 16 Juny: Jàbac-Vilassar i Europa-Mataró

Tercer i quart lloc i final: diumenge 17 juny

acidH TEB FederacioAcell