Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

PRIMER DOBLET MEMORIAL

L'Europa, campió aleví i infantil

Per primera vegada en les quatre edicions dels tornejos Xavier Vallejo i Juanma Cabanas, l'Europa ha aconseguit deixar el títol a casa per partida doble, tant en categoria aleví com infantil, imposant-se enguany a l'Espanyol en el memorial Vallejo i al Barça en el Cabanas. Ambdós per penals. A continuació us oferim les dades de les dues competicions, que s'han disputat concentrades aquest passat cap de setmana.

 

4t Memorial Xavi Vallejo
(Categoría Alevins)

 

>> Semifinals: Espanyol 5 Jàbac 0  / Europa 6 Vilassar Mar 3

 

>>3r-4t Lloc; Jàbac 8 Vilassar 0
>> Final Europa 1 Espanyol 1 (penals 5-4)

 

L’Europa s’ha adjudicat la 4a edició del Torneig de Futbol Base, categoría Aleví, Memorial Xavi Vallejo, en derrotar a la tanda de penals a l’Espanyol després que s’arribés al final del partit amb empat a un gol. Els blanc-i-blaus s’han avançat a la primera part però l’Europa, dirigit per Edu Jové, no s’ha rendit en cap moment i a falta de cinc minuts per acabar el partit, Josep Maria ha fet el gol de l’empat. En els llançaments de penal, Oriol ha aconseguit aturar un dels penals que ha llençat l’Espanyol, mentre els cinc llençadors escapulats han aconseguit el gol. Els escapulats, amb els jugadors de l’actual Aleví A i alguns de l’Aleví B sumant recents fitxatges han fet un bon torneig, acabant la temporada amb un bon gust de boca.

 

L’Europa ha jugat el partit final amb aquesta alineació: Francesc, Dídac, Ricky, Vice, Alex Navarro, Binod, Pepe, Ignasi, Cots, Àlex Torrellas i Gonzalo . També han jugat: Oriol, Jaume, Jordi, Josep Maria, Alejandro i Jan.

Futbol Base

Futbol Base

 

4t Memorial Juanma Cabanas
(Categoría Infantil)

 

>> Semifinals: Barça 5 Jàbac 4 / Europa 4 Espanyol 2

 

>> 3r–4t lloc: Espanyol 3 Jàbac 1
>> Final Europa 1 Barcelona 1 (penals 9-8)

 

L’Europa ha guanyat la 4a edició del Torneig de Futbol Base, categoria infantil, Memorial Juanma Cabanas, en derrotar en una llarga tanda de penals al Barcelona després que s’arribés al final del partit amb empat a un gol. Els blaugrana s’han avançat a la primera part davant un Europa, dirigit per Nacho de Prada, que ha plantat cara en tot moment als barcelonistes. L’empat escapulat ha arribat a la segona part, quan Javi Fernández ha resolt un embolic dins l’àrea blaugrana. A la tanda de penals,el porter Lluís ha estat l’heroi en aturar fins a quatre penals. L’Infantil A de l’Europa arrodoneix amb aquest triomf una temporada extraordinària, en què s’ha proclamat campió de lliga i ha assolit l’ascens a Preferent.

 

L’Europa ha jugat el partit final amb aquesta alineació: Èric, Arnau, Max, Marc, Sergi, Javi Rodríguez, Ander, Varona, Jan, Javi Fernández i Pau. També han jugat: Lluís, Rai, Albert. Gràcia, Vinardell, Víctor i Caldú.

Futbol Base

Futbol Base

 
 

>>> Fotos: Francesc Tresens i Glòria Moles

acidH TEB FederacioAcell