Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

PRIMERA RONDA SUPERADA

>> Una crònica de Martí Puig

Lions 0 - Europa B 3

Victòria còmoda a la Copa Catalunya

El filial va superar ahir sense problemes la primera ronda de la Copa Catalunya Territorial. El Lions, campió del grup 18 de Quarta Catalana, es va mostrar sòlid en el primer temps, però després de quedar-se amb deu jugadors i rebre el primer gol escapulat ja no va saber reaccionar. L’Europa va fer tres gols molt ràpids, un de Borrull i dos de Genís, i va mantenir la pilota durant la darrera mitja hora.
 
El filial es presentava com a visitant al camp de l’Àliga, un camp que tot i això resulta prou familiar per als jugadors escapulats. Una plantilla plena de juvenils es plantava al camp disposat a endur-se la victòria i passar a la següent fase de la competició. La primera part no ha sigut però gens vistosa. Moltes imprecisions i realment poques aproximacions a les dues porteries. L’Europa no movia fluïdament la pilota i el Lions es mostrava molt tímid. Una vermella directa per al local Jorge, després d’una acció controvertida amb Alberto, aplanava el camí per als visitants, que es mostrarien superiors en la segona meitat. Amb un jugador menys el Lions ja no aconseguia interrompre amb tanta facilitat la circulació de pilota del filial escapulat. El joc era més dinàmic i es jugava pràcticament sempre en la meitat del camp defensada pels locals.
 
En una d’aquestes accions, quan tot justa passaven deu minuts de la represa, un xut ras de Cuadri el desviava Borrull, en una acció típica de davanter centre. La pilota va entrar plorant al fons de la xarxa. Tot just dos minuts després, en un córner tret en curt, Antonio es desfeia amb un revers d’un rival i centrava ras al primer pal, on va aparèixer Genís per finalitzar d’esperó en una acció de molt bella factura. I quan els locals encara no s’havien refet, era Genís qui de nou foradava la porteria rival. Un canvi de joc de Josa era aprofitat per l’extrem que després de lluitar per alt la pilota va acabar definint per sobre del porter, que havia quedat a mitja sortida. Tres gols en sis minuts, i el partit resolt.
 
L’Europa hauria pogut ampliar la diferència en el marcador, però el partit ja no va tenir més història. El Lions acabaria el partit amb nou jugadors per una expulsió que va resultar intranscendent El filial haurà de visitar la setmana vinent el camp l’Hospitalense, a qui haurà de batre per a seguir viu en la lluita per aconseguir la Copa.

FitxaPartit
Copa Catalunya Territorial · 1a Ronda · (25/05/14
)

LIONS:Javier, Jorge, Víctor (Carlos, 66’), Lucas, Joan (Fernando, 66’), Ignasi, Mario, Víctor Soler (Ion, 46’), Eduard (Álvaro, 77’), David, Òscar.
 
EUROPA:Enric, Kevin, Pablo (Guillem, 61’), Alberto, Cuadri, Josa, Antonio (Martí, 67’), Carlos Chipantasi, Víctor (Pons, 67’), Borrull (Èric, 61’), Genís.
 
ÀRBITRE:Daniel Luque Ortuño.
 
TARGETES:Grogues a Víctor i Carlos Chipantasi (Europa) i Òscar i Ignasi (Lions). Vermelles a Jorge i Lucas (Lions). 
 
GOLS:0-1 (Borrull, 54'), 0-2 (Genís, 56'); 0-3 (Genís, 60').

acidH TEB FederacioAcell