DE TRES EN TRES

Guinardó 1 - Europa 3

Nova victòria escapulada a domicili

Després de la no presentació del rival en la jornada anterior, l’Europa B va tornar a trepitjar un terreny de joc amb l’objectiu de sumar una nova victòria. El 0-2 de la primera part semblava que sentenciava el partit, però una segona part més fluixa va igualar un duel que al final no es va escapar.

Els visitants van començar molt concentrats el partit i, abans d’arribar als 10 minuts de joc, ja s’havien avançat en el marcador: un gran xut de Pons des de fora l’àrea entraria per l’escaire, imparable per al porter. El domini escapulat era evident i, pocs minuts després, Genís marcaria el segon gol resolent un mà a mà amb el porter després d’una bona passada de Martí. La primera part va acabar amb la possessió de la pilota quasi exclusivament per a l’Europa i un Guinardó que no inquietava la porteria defensada per Joan.

En la segona meitat les coses canviarien. El Guinardó va pujar la intensitat del partit i el desordre es va apoderar del joc. Moltes faltes i poca precisió per part dels dos equips van fer que el partit fos més aviat lleig i ensopit. Un gol en pròpia porta d’un defensa local que intentava rebutjar un bon centre de Dani a Pablo, però, va ampliar la diferència en el marcador. L’equip local va escurçar diferències gràcies a un fort i col·locat xut des de fora l’àrea que no va deixar cap opció al porter Joan.

A partir d’aquí, alguna aproximació per al Guinardó per apropar-se en el marcador, però ben resoltes per la defensa escapulada. L’Europa disposaria encara d’un remat al pal de Dadi a la sortida d’un córner i un xut de Marc que un defensa trauria a la línia de gol. El filial, que suma per tant altres tres punts, rebrà la setmana que ve la visita del Catalonia a l’estadi.

Lliga · J4 · (13/10/13
)

EUROPA: Joan, Dani, Josep, Alberto, Kevin, Carlos Chipantasi, Antonio, Martí, Pons, Borrull i Genís... També van jugar: Pablo, Dadi, Marc, Yusuke i Carlos.

GOLS: 0-1 (Pons, 9'); 0-2 (Genís, 26'); 1-2 (Eduard, 55'); 1-3 (Daniel -pp-, 74').