Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

CAMPIONS D'HIVERN!


>> Una crònica de David Bley 

Alzamora 0 - Europa 6

El Filial tanca una primera volta impecable

Dotze victòries, un empat i una sola derrota són les dades de l’Europa en el primer tram de campionat. A aquestes xifres se li han de sumar els 73 gols a favor i només 11 en contra, erigint-se com el conjunt amb més capacitat golejadora i amb menys dèficit encaixat de gols. Números intimidadors per posar la directa cap al títol de lliga.
 
La plantilla de David Vilajoana i Franc Carbó disputava ahir dimecres el partit ajornat contra l’Alzamora corresponent a la jornada 14 del campionat. Enfrontament intersetmanal per tancar la primera volta i aconseguir l’honorífic trofeu de campions d’hivern; objectiu assolit. L’Europa va sortir en tromba a encaminar ràpidament el partit. Les ocasions se succeïen, els escapulats trobaven espais a l’esquena dels defensors i Carlos Sevillano, va gaudir de tres molt bones oportunitats per perforar la xarxa contrincant però no va poder culminar les jugades.
 
Sí que ho faria Lucho, que recuperant l’instint golejador, faria el primer de la nit rematant dins l’àrea petita un servei de cantonada executat per Antonio. El Filial no baixaria el ritme i en una meravellosa combinació a dos tocs entre Cuadri, Víctor, Lucho i Genís, el pitxitxi de la lliga arribaria a la trentena de gols per signar el 0 a 2 al marcador. Gol de traca i mocador. Pur futbol àgil i veloç. Abans del descans, Víctor col·locaria un llançament de falta teledirigit a l’escaire contrària del porter rival des del vèrtex esquerra de l’àrea. 0-3. L’Europa havia ensumat sang i s’havia convertit en amo territorial del partit. L’Alzamora, mig noquejat, ho intentava en el joc aturat i en l’estratègia, creant dubtes aeris en la defensa gracienca.
 
La segona meitat arrencaria amb el mateix 'leit motiv' que el primer temps. Domini del Filial que recuperava la fam perduda unes setmanes enrere. Ben aviat, Víctor faria el quart, i el segon al seu compte particular per demostrar l’estat de gràcia en què es troba. Els escapulats intentaven donar-li fluïdesa al joc i va trobar espais interiors a través dels mitges puntes que incorporaven a l’atac per desestabilitzar el sistema de l’Alzamora. Josep faria el 0 a 5 en rematar amb l’ànima una bola morta dins l’àrea rival.
 
El Filial no va baixar el ritme i no va permetre cap ensurt al darrere. El juvenil Jordi Borrull tancaria el marcador amb un xut creuat després d’una acció combinada per banda esquerra. Final del partit i l’Europa B que deixa a Gràcia el simbòlic reconeixement d’haver estat el millor equip de la lliga en aquesta primera volta.

Fitxa Partit
Lliga · J14 · (22/01/14
)

ALZAMORA: Héctor Márquez, Cristóbal (Nelson, 65'), Erik (Héctor Novau, 75'), Marc, Christian, Juan (Mathias, 39'), Xavier, Jonathan, Jordi (David, 75'), Andreu (Jorge, 75') i Diego
 
EUROPA: Joan, Kevin (Guille, 45'), Josep (David Bley, 70'), Alberto, Cuadri, Antonio (Martí, 70'), Carlos Chipantasi, Víctor, Carlos Sevillano (Éric, 60'), Lucho (Jordi Borrull, 60') i Genís.
 
GOLS: 0-1 (Lucho, 20'); 0-2 (Genís, 30'); 0-3 (Víctor, 32'); 0-4 (Víctor, 46'); 0-5 (Josep, 67'); 0-6 (Jordi Borrull, 89'). 

acidH TEB FederacioAcell