Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

RETROBANT EL CAMÍ


>> Una crònica de Martí Puig 

Europa 2 - GP3 0

Victòria ajustada però merescuda

El filial va tornar a guanyar. Després de dos empats en els darrers quatre partits, era necessari tornar a sumar tres punts i agafar de nou confiança. La primera part va ser molt ensopida, amb el rival molt tancat. En la segona les coses canviarien: un Europa més decidit i agressiu resoldria bé el partit. Genís i Jordi Borrull van firmar els gols.
 
L’Europa sabia que havia de guanyar per no quedar-se enrere en la cursa cap al lideratge. El rival, en la zona baixa de la classificació, semblava a priori assequible. A través d’un bon plantejament defensiu va aconseguir però descentrar l’Europa, que es mostrava indecís i amb molt poca fluïdesa en el joc. Tot i que la possessió va ser una exclusiva dels locals, el cert és que les ocasions no acabaven d’arribar. Després d’un primer quart d’hora força bo del filial, el joc es va anar apagant poc a poc. El GP3 hauria pogut, fins i tot, arribar al descans amb avantatge en el marcador, però el porter Joan salvava els mobles rebutjant amb una gran mà el remat de cap d’un dels rivals.
 
En la segona meitat els visitants seguien igual de tancats que en la primera, però ja des del principi es veia que l’Europa havia sortit amb una altra mentalitat. Un filial plantat permanentment en camp rival movia la pilota amb molta més velocitat i s’acostava a la porteria rival amb més freqüència. Era Martí qui gaudia de la primera clara oportunitat en rebre una gran passada d’Antonio i era Cuadrado qui, més tard i després d’una bona jugada per banda dreta, xutava desviat. A un quart d’hora del final arribava el desitjat gol, obra de Genís que acabava al segon pal una jugada prou embolicada.
 
Pocs minuts després Jordi Borrull finalitzava perfectament un mà a mà amb el porter rival i sentanciava el partit. En els darrers minuts els locals haurien pogut fer un parell de gols més, però el marcador era ja definitiu. L’Europa tornarà a trobar-se una forçada jornada de descans la setmana vinent, on havia d'anar al camp del Barcino Dragons, equip ja retirat de la competició.

Fitxa Partit
Lliga · J19 · (02/02/14
)

EUROPA: Joan, Cuadrado, Kevin, Alberto, Cuadri, Antonio, Martí (Jordi Borrull, 67'), Víctor, Pons, Blay i Genís.
 
GP3: Jordi, Xavier, David, Carlos (Sergio Rodríguez, 68'), Ignacio, Gregory, Albert (Víctor Estruch, 80'), Pedro, Jordi Estruch, Álex i Sergio (Serigne Gueye, 73').
 
GOLS: 1-0 (Genís, 76'); 2-0 (Jordi Borrull, 79'). 

acidH TEB FederacioAcell