Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

ATAC A LA PRIMERA POSICIÓ


>> Una crònica de David Bley 

Europa 3 - Guinardó 0

El Filial recupera el lideratge

Els graciencs s’imposen sense discussió al Guinardó i, de nou, tornen a dirigir el capdavant de la classificació. Tot i haver disputat un partit menys, els escapulats avantatgen amb un punt el màxim rival, l’Olympia. L’Europa B agafa embranzida per la recta final del campionat. Els jugadors de David Vilajoana i Franc Carbó rebien un rival feixuc que amenaçava en embrutar el partit i posar pals a les rodes al joc fluït dels escapulats.
 
De fet, el partit va començar amb escasses connexions interiors, el Guinardó impedia que l’Europa B trobés espais entre línies acumulant molts defensors al mig del camp. Les bandes quedaven buides pels laterals de l’Europa, a qui la pressió contrària els arribava tard i sense temporitzar. La pilota s’acostava amb certa facilitat fins els extrems, però a partir d’aquí, el dia s’apagava. No es generaven ajudes i es perdia la possessió a tres quarts de camp.
 
A Genís cada vegada li cedeixen menys metres i els marcatges són més agressius perquè no pugui desplegar la seva habitual galopada per banda esquerra. Tot i així, Genís tindria l’1 a 0 a les seves botes, però després d’anticipar-se al seu marcador en un centre lateral des de banda dreta, va estavellar al pal la rematada de segona línia. Els graciencs començarien a desfilar la teranyina del Guinardó gràcies a la pilota aturada. Falta lateral al balcó dret de l’àrea oponent. Antonio la serveix amb deliciosa harmonia perquè el seu germà Kevin esmaixés el cuir al fons de la xarxa. Ara sí, 1 a 0. La connexió dels bessons Reina donava els seus fruïts.
 
Correlació intrínseca a les venes i palpable sobre la gespa. Però el Guinardó no es donava per vençut i intentava redimir-se amb tímids contraatacs i barallant les segones jugades. La represa iniciaria amb una circulació de pilota un pèl més ràpida per part de l’Europa. Es produïda més moviment interior i Carlos Chipantasi trobava més forats per dirigir el compàs de l’equip. Víctor, en un semi centre des del vèrtex dret de l’àrea rival que s’enverinaria per dibuixar una paràbola majestuosa, posava el 2 a 0 al marcador.
 
El rival, gladiador fins el final, començava a demanar l’armistici. Però el Filial sentenciaria el partit després d’executar 3 córners de manera consecutiva. Finalment, Genís tancava el partit rematant el tercer servei de cantonada seguit. 3 a 0 i la pressió per l’Olympia que empataria 1 a 1 a camp de l’Alegria. Amb aquests resultat l’Europa torna a navegar en la primera posició del grup.

Fitxa Partit
Lliga · J21 · (16/02/14
)

EUROPA: Jan, Kevin, Josep, Alberto, Cuadri (David Bley, 70'), Antonio (Martí, 51'), Carlos Chipantasi, Víctor (Carlos, 78'), Genís (Yusuke, 78'), Blai i Jona (Borrull, 51').
 
GUINARDÓ: Efrén, Daniel (Jesús, 71'), Enric (Javier, 71'), Artur, Alejandro, Marc, Álvaro, Jordi (Roberto, 59'), Iván, Eduard (Martí, 78') i Aleix (Jaume, 59').
 
GOLS: 1-0 (Kevin, 25'); 2-0 (Víctor, 55'); 3-0 (Genís, 65'). 

acidH TEB FederacioAcell