Campiones del Vila de Gràcia amb una maneta!

26 Agost 2019 Àngel Garreta
Campiones per segon any consecutiu Campiones per segon any consecutiu Àngel Garreta

Gran partit del Femení A de l'Europa per derrotar l'Espanyol B per 5-2 en el dia que l'equip escapulat celebrava el IIIr Trofeu Vila de Gràcia.

Amistós · 25/08/19 · 11 hores

5 - 2 ESPANYOL B

Si la temporada passada l'Europa va guanyar la segona edició del Vila de Gràcia amb un 4-2 contra el Barcelona B, enguany es va imposar per 5-2 a l'altre filial de la ciutat, l'Espanyol B. Ben matiner va ser el primer gol de l'encontre, als tres minuts, fruit d'una rosca des de la frontal executada per Abad i que va entrar per l'escaire.

Les ocasions van anar tenint lloc sobre les dues àrees fins que, arribats als cinc minuts finals, va arribar la bogeria amb tres gols. Primer, un espectacular xut de falta de Pili Porta, de rosca i directe a l'escaire del pal llarg, que va significar el 2-0. Sense temps a respirar, el 3-0, obra de Montse des de la frontal connectant un fort obús pel mig de la porteria. Quan el resultat semblava que seria el del descans, Kenny va aprofitar un error de la defensa gracienca per fer el 3-1 i ficar l'Espanyol B dins el partit.

Tant es va ficar el conjunt perico que al minut 71, un xut creuat d'Ari Sánchez suposava el 3-2. El conjunt visitant es veia capaç de forçar un empat que duria als penals i l'Europa semblava desaprofitar l'opció de matar el partit quan Pili Porta, al minut 88, va fallar un mà a mà amb la portera enviant el seu xut per sobre el travesser. Res més lluny de la realitat: en uns nous minuts finals de bogeria, l'Europa va fer el 4-2 al minut 90 en una falta directa de Clàudia i Maria va posar la cirereta del pastís un minut i mig després per signar el 5-2 final.

EUROPA: Gigi, Moyano, Cos, Nany, Míriam, Clàudia, Pili Porta, Andrea Porta, Laia, Abad i Montse... Van completar l'equip i la convocatòria: Núria, Zaira, Júlia, Itziar, Maria i Peque.

ESPANYOL B: Janet, Ariadna, Joanna, Xènia, Maria, Andrea, Kenny, Marta, Anna, Elena i Sara... Van completar la convocatòria: Carla, Montse, Sílvia, Lídia, Cristina, Ari Sánchez, Judit i Júlia.

ÀRBITRE: Carla Borràs Polo (Barcelona) assistida a les bandes per Àlex Carrera Cabrera i Laia Ocaña López (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Míriam (Europa) i a Xènia (Espanyol B).

GOLS: 1-0 (Abad, 3'); 2-0 (Pili Porta, 41'); 3-0 (Montse, 43'); 3-1 (Kenny, 44'); 3-2 (Ari Sánchez, 71'); 4-2 (Clàudia, 90'); 5-2 (Maria, 91').

IIIa edició del Trofeu Vila de Gràcia femení.

Segon partit amistós de l'estiu per a l'Europa. La consellera d'esports de Gràcia i sòcia de l'Europa, Mercè Saltor, va entregar el trofeu de campiones a l'Europa.