De golejada en golejada

26 Agost 2016 Redacció
Una acció del matx Una acció del matx Josep Maria Clemente

El Femení A va guanyar el primer partit de pretemporada 6-1 a casa i ahir es va imposar per un clar 1-7 a domicili al terreny de joc del Sabadell.

Amistós · 25/08/16 · 20:30 hores

SABADELL
1 - 7 EUROPA

El domini de l’Europa va ser aclaparador des del xiulet inicial al final. El CE Sabadell, rival aquesta temporada a la Segona Divisió, no va poder fer front al gran joc mostrat per les noies d’Àlvaro del Blanco al llarg del partit. El futbol combinatiu, sumat al gran esforç en la pressió, va permetre l’Europa marxar al descans amb el partit sentenciat. Un 'hat-trick' de Clara i dos gols de Sònia, sumats a la diana arlequinada que va suposar el momentani empat a un, van establir l’1-5 amb el que es va arribar al final dels primers quaranta-cinc minuts.

En el segon acte, i malgrat el gran nombre de canvis, el Femení A escapulat va mantenir el nivell i la intensitat. Tot i portar únicament vuit entrenaments, el conjunt gracienc va imprimir un alt ritme de pilota, impossible d’aturar per part del Sabadell. Al final, i gràcies als gols d’Alcocer i Kaky, el segon enfrontament de pretemporada es va tancar amb un contundent 1-7 en l’electrònic. La pretemporada no s’atura i aquest dissabte l’Europa afrontarà el penúltim partit amistós davant el Vic.