Derrota cruel al darrer minut

26 Novembre 2019 Redacció
Una imatge del derbi virtual Una imatge del derbi virtual FIFA 20 (captura)

L'Europa va caure en el derbi digital davant la Montañesa (1-2) després de dominar el partit i la possessió de la pilota.

El derbi barceloní de la VFO va tenir un desenllaç fatal pels escapulats. Després d’una primera part de respecte mutu i por a avançar linies, els dos equips van començar a excercir una pressió alta i van ser els de Nou Barris els que van aprofitar una badada defensiva per posar el 0-1. Primer gol en contra que rep l’Europa per inaugurar el marcador d’un partit en tota la lliga ja que, fins ara, els graciencs sempre havien marcat primer.

Tota la segona part va estar farcida d’ocasions escapulades i això va donar els seus fruits. Una bona passada d'Urinho la va aprofitar Beltry per afusellar el porter al pal curt i posar l'1-1. Tot i l’empat, la Monta va pujar amb tot al descompte i amb un cop de cap a l’àrea petita va establir el definitiu 1-2.