Derrota davant un dinàmic Badalona

02 Setembre 2023 Àngel Garreta
Víctor frena una acció d'un rival Víctor frena una acció d'un rival Àngel Garreta

Nou amistós pel Filial masculí gracienc, en aquesta ocasió en un duel d'escapulats contra el Badalona a l'estadi i que ha finalitzat amb un 0-2.

Als dos minuts de joc, Bezis ha tingut la primera gran ocasió del matx a favor de l'Europa amb un xut bombejat al travesser. Al quart d'hora, Homet ha rebut en profunditat i, per velocitat i a l'espai, ha entrat a l'àrea i ha establert el 0-1. Amb aquest resultat s'ha arribat al descans.

A la represa, el 0-2 ha arribat als nou minuts quan Bruno ha rematat dos cops des del vèrtex de l'àrea petita, trobant porteria a la segona oportunitat. Deu minuts més tard, Jandro hauria pogut posar l'1-2 al videomarcador però el seu xut ha topat amb el travesser. Celma, poc més tard, ha obligat a una gran intervenció del porter badaloní. A deu minuts del final, Pol Cordero ha aturat un penal i la posterior rematada per evitar el tercer dels visitants.