Dos triomfs consecutius

12 Agost 2016 Àngel Garreta
L'equip celebra l'1-2 de Fran Bea de falta directa L'equip celebra l'1-2 de Fran Bea de falta directa Àngel Garreta

Els dos duels consecutius en visita a terres gironines s'han saldat amb triomf. Ahir a la tarda l'Europa va guanyar el Girona B per 1-2.

Amistós · 11/08/16 · 19 hores · Mpal. Fontajau · 20 espectadors

GIRONA B
1 - 2 EUROPA

La pretemporada comença a arribar a la seva fi i amb ella els darrers desplaçaments per disputar amistosos. Els dos seguits que ha tingut l'Europa aquesta setmana s'han tancat amb victòria, ahir per 1-2 a Sant Ponç contra el Girona B de Primera Catalana.

Després d'un inici sense dominador clar, la primera gran ocasió del matx va arribar al minut 22, quan després d'una bona jugada personal de Reverter, Abel Rita, a l'àrea gran, va connectar un xut creuat que va trobar la bona resposta del porter amb els punys. La rèplica visitant, un xut de Dadu al minut 32 per sobre el travesser.

Els dos primers gols de la tarda van arribar dins el mateix minut. Primer, el local Nahuel va fer una bona jugada individual, anant de fora cap a dins per acabar perforant la porteria de Boison de xut creuat. Sense temps ni per a assimilar-ho, l'Europa va trobar l'empat amb fortuna. Abel Rita va fer una centrada que el defensa Mario, de forma involuntària, va desviar cap a la seva pròpia porteria. Del 0-0 a l'1-1 en seixanta segons.

A la represa el ritme de joc va baixar una mica durant els minuts inicials per a després agafar el matx un to més enèrgic i també més calent amb algunes fortes entrades. Al minut 58, un gran servei de falta directa de Fran Bea va entrar ajustat al pal, impossible pel porter, i es va convertir en el definitiu 1-2.

Dins el darrer quart d'hora, la intensitat en el joc de l'Europa i la seva fermesa defensiva van augmentar, anant dins el partit de menys a més per acabar-lo amb, possiblement, la millor recta final de partit de la pretemporada, si bé no es van donar noves situacions clares de gol.

GIRONA B: Pol Agustí, Óscar, Joan Pujol, Mario, Ferran, Guilana, Nahuel, Dadu, Saavedra, Hervias i David Jiménez... També van jugar: Genís, Isma, Pol Ros, Tino, Kam, Sergio González, Éric Díaz, Karim i Camille.

EUROPA: Boison, Joel, Rojas, Cano, Joel Coch, Duran, Abel Rita, Varona, Gonzalo, Reverter i Javi Iglesias... També van jugar: Jordi Cano, Fran Bea, Civil, Martí, Campoy, Rubi, Alberto, Denis, Éric i Uri.

ÀRBITRE: Juan Manuel García Gómez.

TARGETES: Grogues a Jordi Cano, Civil, Alberto i Denis (Europa).

GOLS: 1-0 (Nahuel, 38'); 1-1 (Mario -pp-, 38'); 1-2 (Fran Bea, 58').

Amistós de pretemporada.

Tots els jugadors de ple dret de la primera plantilla han format part de la convocatòria.

Partit disputat sota cel clar, amb sol però temperatura d'estiu còmode.

S'han estrenat en duel amistós amb la samarreta escapulada el nou fitxatge Gonzalo Suárez i el jugador a prova Éric.