El Juvenil A perd amb el Manresa a l'Àliga

10 Agost 2017 Redacció
Cinquè partit d'estiu Cinquè partit d'estiu Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

Primera derrota de la pretemporada del Juvenil A (2-3) en partit disputat al Camp de l'Àliga per coincidència al Nou Sardenya amb la Copa Catalunya.

Pretemporada · 09/08/17 · 20 hores

2 - 3 MANRESA

Sota la pluja, el conjunt escapulat va patir la primera derrota de l'estiu en el seu cinquè partit. El Manresa, superior al primer temps, es va avançar al minut 11 amb una diana de Danilo després d'una passada de la mort de Biel. No obstant, l'Europa va reaccionar ràpid i va empatar quatre minuts més tard, amb una internada de Javi per l'esquerre que va finalitzar Riki.

A la mitja hora, segona diana visitant. Biel guanyava l'esquena a la defensa, Lluís sortia a pel refús però la pilota queia al mateix Biel, qui el superava per alt fent l'1-2. A set minuts per acabar el primer temps, tercer dels visitants, obra de Javi, de cap, després de dues centrades laterals consecutives a l'àrea.

A la represa les forces es van igualar més, amb un millor Europa. No obstant, els graciencs només van poder retallar distàncies ja al minut 87 amb una diana de Bernat i pràcticament no va restar temps per intentar l'empat de l'encontre.

La convocatòria del partit

EUROPA: Lluís, Vladi, Sori, Jordi, Marc Muñoz, Lucho, Albert, Joel, Santi, Javi i Riki... Van participar del partit completant la convocatòria: David Aragón, Pau Sánchez, Tchato, Ramon, Kengo, David Navarro, David Ray, Berni, Abdulai i Tarik.

MANRESA: Sergi Porcel, Rocha, Arnau, Agustín, Leandro, Roger, Biel, Marc, Javi, Sergi Soler i Danilo... Van participar del partit completant la convocatòria: Sergi Tienda, Jonathan, Florent, Moha, Sergi Solernou, Bernat, Marçal, Òscar, Albert López i Manel Sala.

GOLS: 0-1 (Danilo, 11'); 1-1 (Riki, 15'); 1-2 (Biel, 32'); 1-3 (Javi, 37'); 2-3 (Bernat, 87').