El Juvenil A s'imposa al Sabadell en el seu primer amistós de la pretemporada

29 Juliol 2017 Àngel Garreta
Bones sensacions en el primer amistós Bones sensacions en el primer amistós Àngel Garreta

El conjunt escapulat ha guanyat per la mínima (1-0) en un encontre marcat per la calor i anant de menys a més durant el matx.

Pretemporada · 29/07/17 · 10 hores

1 - 0 SABADELL

El primer compromís de la pretemporada 2017 pel Juvenil A gracienc s'ha saldat amb victòria local aquest matí a l'estadi. Després de superar un domini inicial de pilota per part del conjunt arlequinat, l'Europa li ha anat girant la truita als visitants i a partir del minut 25 ha guadit de més clares arribades, com en una jugada per banda on Ricard Vidal ha fet una passada de la mort a Joel Jorquera que el jugador europeista no ha pogut engaltar cap a porteria, lliscant per terra davant el porter però sense connectar la pilota per pocs centímetres.

Acte seguit, però, ha arribat el gol vencedor del partit. De nou Ricard com a protagonista, encarant el porter dins l'àrea i superant-lo de xut creuat. A partir d'aquí, domini d'un Europa que ha gaudit de dues ocasions més abans del descans, la primera en una assistència de Santi per a Joel i que aquest, molt forçat, ha acabat rematant al lateral de la xarxa. La darrera, una falta directa de Santi al travesser.

A la represa, control de partit per part de l'Europa tot i el múltiple canvi de jugadors en totes dues files. Quant a ocasions, destacar un xut creuat de German al minut 73 que el porter, fregant la pilota amb els dits, ha desviat a córner i dos minuts després un xutàs de Vladimir des de 40 metres que el porter arlequinat, al vol i a contrapeu, també ha aconseguit desviar a servei de cantonada. El proper compromís gracienc, demà a la tarda (18 hores) al Nou Sardenya contra el Nàstic B juvenil.

La convocatòria del partit

EUROPA: Lluís, Sergi, Marc Muñoz, Pau Sánchez, Jordi Rodríguez, Luís Martín, Joel, Max, Ricard, Santi i Javi Fernández... Han participat del partit completant la convocatòria: Vladimir, David Aragón, David Soriano, Pablo Sanz, José Ramón, Kengo, David Navarro, Tarik i German.

SABADELL: Pol, José Alberto, Ivan Pérez, Raúl, Èric, Carlos, José Juan, Alejandro, Sergio, Aleix i Thiago ... Han participat del partit completant la convocatòria: Ivan Mansilla, Miguel, Marc, Xavier, Jordi i Joan.

TARGETES: Groga a Carlos (Sabadell).

GOLS: 1-0 (Ricard, 29').