El Juvenil A segueix invicte en pretemporada

06 Agost 2017 Redacció
Arrencada de la pretemporada molt positiva Arrencada de la pretemporada molt positiva Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

La Ciutat Esportiva Dani Jarque ha acollit aquesta tarda el quart amistós del Juvenil A gracienc, en aquest cas contra l'Espanyol B, signat amb un 2-2.

Pretemporada · 06/08/17 · 17 hores

ESPANYOL B
2 - 2 EUROPA

La primera part ha sigut de clar domini del segon equip juvenil espanyolista, sortint els locals més endollats i amb la iniciativa del joc. Els escapulats buscaven transicions ràpides després de recuperar la pilota sense gaire èxit. Fruit d'aquest domini ha arribat el primer gol del partit obra de Jofre, aprofitant una pilota a l'esquena de la defensa escapulada al minut 25.

L'Europa ha pogut equilibrar el marcador en una jugada individual de Riki que ha superat per alt al porter aprofitant una pilota llarga. Poc abans del descans, l'Espanyol s'ha tornat a avançar amb un gol de Julian, aprofitant una pilota morta a dins de l'area després de la sortida d'un córner.

A la segona meitat el partit s'ha igualat ja que els escapulats han fet un pas endevant en la pressió,. Arran d'aquest nou escenari, Germán ha culminat una jugada individual amb un potent xut des de la frontal de l'àrea posant el 2-2. El marcador podría haver canviat en un xut llunyà per part dels blanc-i-blaus que ha topat amb el travesser.

La convocatòria del partit

ESPANYOL B: Angel, Lucas, Kenneth, Victor, Aleix, Alessandro, Kilian, Alex, Julian, Jofre i Marc Pérez... Han participat del partit completant la convocatòria: Gori, Marcos, Marc Carmona, César, Enric, Julen i Jordi.

EUROPA: Lluís, Vladi, Sori, Jordi, Ramón, Kengo, Lucho, Abdulai, Santi, Javi i Riki... Han participat del partit completant la convocatòria: David Aragón, Pau Sánchez, Tchato, Albert, Marc Muñoz, David Ray, David Navarro, Bernat, Germán, Joel i Tarik.

GOLS: 1-0 (Jofre, 25'); 1-1 (Riki, 32'); 2-1 (Julian, 42'); 2-2 (Germán, 70').