Els de la casa al poder!

12 Setembre 2020 Àngel Garreta
Abraçada dels joves de l'equip en el 0-2 de Riki Abraçada dels joves de l'equip en el 0-2 de Riki Àngel Garreta

L'Europa ha saltat a la gespa de Vilassar de Mar amb 9 futbolistes sorgits o fitxats per a la base i ha resolt el duel amb un 0-2 final.

Amistós Pretemporada · 12/09/20 · 19:30 hores · Mpal. Xevi Ramon · porta tancada

VILASSAR MAR
0 - 2 EUROPA

Ni en el més bonic conte de fades acostumen a sortir les coses tan 'a la carta'. En un cap de setmana de dos partits, per completar una llista de 22 jugadors el Primer Equip gracienc ha confeccionat una àmplia llista de jugadors de base (Filial i Juvenil A) que en el duel d'avui s'han vist protagonistes d'inici. En només una part, l'Europa ha sentenciat el matx amb dos gols de Ricki Vidal, davanter del Filial.

Elevat ritme de partit dels dos equips a l'inici però amb un primer quart d'hora més dominant de l'Europa. El duel ha quedat sentenciat en tres minuts, del 21 al 24, amb dos gols d'un home de la casa: Ricki Vidal. La primera diana de la tarda, una sensacional contra on Riki ha rebut obert a l'esquerra del mig del camp i avançant tot sol fins al vèrtex de l'àrea, ha provat un xut creuat que s'ha colat a la base del pal de la porteria defensada per Roman.

Sense temps a respirar, servei de banda per la dreta de l'atac europeista per part de Morlans i que rep Elhadji, qui li torna de primeres per a que Morlans centri i Ricki, murri, remati al fons de la xarxa anticipant-se al seu marcador al primer pal i fent colar el cuir per l'escaire. Doblet 'made in Gràcia' per posar l'Europa per davant al marcador.

Als minuts finals del primer temps s'ha estirat una mica més el Vilassar, perillós en pilotes posades a l'àrea. El poc encert dels atacants locals o la contundència del porter escapulat Briones i la defensa gracienca, han impedit estrenar el caseller del conjunt blanc-i-vermell.

Als tres minuts el local Ricky ha provat un xut de 'punxot' que gairebé acaba dins la porteria escapulada. La resposta de l'Europa, una atrevida rematada de taló del debutant Èric Iglesias que gairebé suposa el 0-3. Al minut 55, gol anul·lat a Àlex Cano, qui havia rematat de cap però en fora de joc una falta lateral servida per Vilajosana.

Al minut 67, l'exeuropeista Pluvins ha fet retronar la porteria de l'Europa amb un cacau etzibat directament al bell mig del pal. A mida que el partit ha arribat al seu final ha baixat una mica el seu ritme. De nou Èric Iglesias ha provat sort amb un xut creuat ja al minut 86, però quan gairebé es cantava el tercer, la pilota ha tornat a marxar llepant el pal.

VILASSAR DE MAR: Roman, Pau, Fran, Varese, Casta, Pluvins, Pascual, Granero, Ángel De la Torre, Soufiane i Aumatell... També han jugat: Montiel, Miguel, Borges, Edu, Jandro i Ricky.

EUROPA: Briones, Morlans, Joan Marc, Castell, Alon, Bernabeu, Vilajosana, Arnau, Elhadji, Ricki Vidal i Pons... També han jugat: Alberto, Àlex Cano, Guillen, Guti, Uri, Varona, Albert Martí, Prats, Miki Poveda, Sergio i Èric Iglesias.

ÀRBITRE: Víctor Manuel Sánchez Rico (Baix Llobregat), assistit per Marcel Escobar Corvo i Adrián Sánchez Torres (del mateix col·legi).

TARGETES: cap.

GOLS: 0-1 (Riki, 21'); 0-2 (Riki, 24').

Segon amistós de la pretemporada 2020.

Per l'Europa han quedat fora de convocatòria: Sergi Pastells, Èric, Alfons Serra, David Jiménez, Nolla i Pau López (lesions/molèsties).

Duel disputat ja gairebé sense sol a l'inici i sota una còmode temperatura.

Onze de sortida amb 9 jugadors fets a casa dels quals 7 jugadors de l'actual Filial o Juvenil A. Primera convocatòria per a Morlans, Vilajosana, Elhadji, Ricki Vidal i Èric Iglesias. Debut en partit amistós amb el Primer Equip per a Briones, Morlans, Bernabeu, Vilajosana, Elhadji, Ricki Vidal i Èric Iglesias.