Empat amb les cames carregades

18 Agost 2019 Àngel Garreta
Kengo ha debutat en duel amistós amb l'Europa aquesta temporada Kengo ha debutat en duel amistós amb l'Europa aquesta temporada Àngel Garreta

En el tram de la pretemporada de més càrrega física i de partits seguits, el Primer Equip va empatar 'in extremis' contra el Manresa (1-1).

Amistós · 17/08/19 · 19:30 hores · Estadi Nou Sardenya · 150 espectadors

1
- 1
MANRESA

Tram central dels partits de pretemporada i amistós sense la tensió o exigència d'un Vila de Gràcia o la Copa Catalunya. El Manresa, elèctric des de l'inici, va agafar per sorpresa un Europa que, tot i voler, no va trobar com empatar el matx fins gairebé el xiulet final del mateix.

L'Europa va tenir dues grans ocasions d'obrir la llauna en els primers cinc minuts. Als 120 segons de joc, centrada de Martínez que Guillen va enviar al cos del porter en el mà a mà. Poc després, centrada Guillen per la dreta, Martínez que entrava a la rematada sobre la sortida del porter, el rebot va caure a Varona i aquest que va tornar a xutar sobre el cos del dorsal 1 del Manresa.

Quan més clar semblava que el marcador s'estrenaria pels locals, va arribar el gol visitant. Passada de Li per a Uri Vives i aquest, amb la pressió del Manresa a dalt, que no va poder refusar en condicions. La pilota va rebotar en un defensa gracienc i aquesta va quedar de cara per a que David Sánchez fes el primer gol de la tarda. Poc després, lesió de Martínez al minut 19 de partit per unes molèsties a la cama dreta.

Al minut 22, rèplica escapulada en una gran jugada de Sergi Monsó, fent la paret amb Kilian, xutant creuat i veient com el refús, que va caure a peus de Xavi Lao, acabava amb una rematada fora del jugador a prova per l'Europa. Cap altre acció destacada va tenir lloc fins arribar al descans.

Als quatre minuts de la represa Miki Puerto va rematar de primeres una centrada, però massa creuada, perdent-se la pilota per línia de fons. El Manresa es va mantenir ferm i intens sobre la gespa del Nou Sardenya tot i els intents de l'Europa per trobar nous forats per on fer mal.

Al minut 81, Osorio va caçar un refús i, connectant un míssil, per poc no va foradar l'escaire de la porteria de Pol Busquets. L'Europa es va animar en els dotze minuts finals del matx, tenint una nova ocasió dos minuts després en una rematada de cap d'Àlex Cano a la sortida d'un córner.

El premi a la insistència va arribar quan ja ningú ho esperava, a quinze segons de complir-se els tres minuts d'afegit. David Jiménez va assistir Pastells i aquest va enviar el cuir al fons de la xarxa per posar les taules a l'electrònic i evitar la derrota escapulada.

EUROPA: Uri Vives, Guillen, Li, Castell, Miki Puerto, Uri, Kilian, Josa, Martínez, Alfons Serra i Sergi Monsó... Van completar la convocatòria i el partit: Sergi Pastells, Marc Priego, Àlex Cano, Gabi López, Kengo, David Jiménez, Alberto, Xavi Lao, Jordi Cano, Osorio i Varona.

MANRESA: Pol Busquets, Jhony, Joan Castanyer, Solernou, Erik Sarmiento, Bernat, Joanet, Cuello, Joel Méndez, David Sánchez i Walter Fernández... Van completar la convocatòria i el partit: Ruano, Edgar Fernández, Thiago, Fran Orellana, Luque i Samba.

ÀRBITRE: Carlos Rodríguez Enrique (Barcelona), assistit per Fabi Canavese Pujol i Xavier Codina Casanovas (del mateix col·legi).

TARGETES: Groga a Cuello (Manresa).

GOLS: 0-1 (David Sánchez, 10'); 1-1 (Sergi Pastells, 92').

Amistós de pretemporada.

Per l'Europa van quedar fora de convocatòria: Prats, Joel Jorquera i Guti (molèsties musculars) i Albert Martí (motius personals).

Partit disputat amb calor però agradable.

Estrena en partit amistós i no oficial de Kengo i Osorio (Europa B) amb la primera plantilla.