Esforç i ordre a Can Vidalet

03 Setembre 2022 Àngel Garreta
Kilian celebra el gol que ha tancat el marcador Kilian celebra el gol que ha tancat el marcador Àngel Garreta

En el penúltim partit de la pretemporada, el Primer Equip masculí s'ha imposat amb comoditat al Can Vidalet per 0-3.

Amistós · 03/09/22 · 18 h. · Mpal. El Molí · 100 espectadors

CAN VIDALET
0 - 3 EUROPA

L'Europa, que presentarà dos equips ben diferents en els dos darrers amistosos dins el mateix cap de setmana per tal de repartir minuts, ha afrontat avui el primer d'ells a Can Vidalet amb una solvent victòria sense patir i amb molt sacrifici físic al camp.

L'encontre ha començat amb bon ritme dels dos equips però amb imprecisions en els darrers metres. El duel ha estat faltat d'ocasions durant un bon tram. Les poques aproximacions, a pilota aturada. Al minut 24, l'Europa ha obert la llauna en una pilota de Sergi Pastells per a Adri Gené que el davanter gracienc ha enviat, des de la frontal, ajustada al primer pal.

Amb el marcador a favor, el ritme de partit ha seguit igual fins que al minut 38 Nolla ha provocat un penal després de regatejar el seu defensor. Kilian s'ha encarregat d'enviar-lo al fons de la xarxa i certificar, amb aquest resultat, el marcador amb què s'ha arribat al descans. Es podria haver arribat amb un 0-3, però una rematada de Sergi Pastells al minut 42 ha picat al pal.

Al segon tram de partit, primera ocasió per l'Europa al minut de començar en un xutàs de Gené que el porter ha enviat a córner. Al minut 54, la sentència: Kilian ha rebut en profunditat, ha retallat el seu marcador al vèrtex de l'àrea i d'una picadeta elegant, fina i bombejada ha enviat el cuir creuat al segon pal, impossible pel porter, per signar el millor gol del matx i un dels més macos de la pretemporada.

El matx, sense deixar de ser exigent tant per la xafogor constant d'aquest estiu com per l'esforç del Can Vidalet, s'ha quedat vist per sentència. L'únic fet destacat, l'única ocasió del Can Vidalet, un xut de Marc al minut 82 que ha picat a la base del pal llarg. El xiulet final ha certificat el 0-3 en el primer amistós. Demà més, a Horta a les vuit del vespre.

CAN VIDALET: Ivan, Míchel, Jandro, Domingo, Sabaté, Adri, Jacobo, Pol, Sani, Carlos i Raúl... Han completat el partit i la convocatòria: Albert, Joan, Marc, Víctor, Michu, Bru, Riku, Roger, Rodri, Marbà i Jan.

EUROPA: Marc Vito, Sergi Pastells, Mario, Cano, Campeny, Galeano, Nolla, Pau López, Castell, Adri Gené i Kilian... Han jugat a la segona part: Molins i Aldabó. Han restat sense jugar: Joel Ruiz, Alberto, Joel Arimany, Carlos, Vilamitjana i Manel.

ÀRBITRE: Juan Miguel Tébar Hernández (Barcelona), assistit per Miguel Juangran Muela i Nabil Ghofal Azami (del mateix col·legi).