Festa Major a Ripollet

28 Agost 2022 Àngel Garreta
La plantilla escapulada amb el trofeu de la Festa Major de Ripollet La plantilla escapulada amb el trofeu de la Festa Major de Ripollet Àngel Garreta

L'Europa s'ha imposat clarament al marcador a un valent i atrevit Ripollet (1-5) en el partit de Festa Major del conjunt local.

Amistós · 28/08/22 · 18:30 h. · Mpal. Ripollet · 200 espectadors

RIPOLLET
1 - 5 EUROPA

Duel disputat davant un valent Ripollet que ha volgut agradar la seva parròquia i que, de fet, s'ha avançat al marcador. L'Europa ha imposat les dues categories de diferència amb una major definició de cara a porteria al segon temps. Han trobat porteria els tres jugadors que poden fer de '9' de referència: Gené, Arimany i Kilian. Minuts pel debut en partit amistós de Michael MaKuemmo, del Filial.

No s'havia disputat ni un minut de joc quan Sergi Pastells ha tingut la primera opció de l'Europa en un xut que ha refusat el porter. L'Europa, en els primers instants del partit, ha arribat constantment a la línia de fons, però no trobant la passada final per a fer gol. Qui s'ha avançat, de fet, ha estat el Ripollet. L'àrbitre ha considerat un mal control d'Àlex Cano com a pilota cedida al porter. Després d'agafar-la Marc Vito amb les mans, hi ha hagut un molt discutible lliure indirecte dins l'àrea gran. El xut de Marçal ha picat al travesser i ha botat clarament dins per després sortir el cuir escopit cap a l'àrea gran. Després de dos segons de dubte, l'assistent ha marcat correctament el centre del camp, pujant l'1-0 a l'electrònic.

A la mitja hora de joc, Adri Gené ha buscat l'escaire en una jugada amb tot a favor, però ha enviat fora. No ha trigat a empatar l'Europa quan una centrada a l'àrea, rematada de primeres per Adri Gené, ha sortit rebotada a peus de Molins. EL migcampista ha xutat a porta i després de tocar la cama d'un defensa, ha establert l'empat. Quan semblava que el duel aniria empatat a vestidors, ha arribat l'1-2, quan una falta lateral servida per Adri Gené l'ha rematada Planas involuntàriament contra la seva pròpia porteria.

A la represa l'Europa ha tirat de mica en mica de qualitat i fons físic (el Ripollet, al marge de la categoria, duu menys setmanes de rodatge). Al quart d'hora, Sergi Pastells ha enviat un xut a la creueta de la porteria local. Amb tot, no ha trigat a arribar l'1-3: pilota a l'espai per a Adri Gené, qui no ha perdonat entrant en diagonal a l'àrea i superant Juanmi de xut creuat.

Amb el duel mig vist per a sentència, han arribat els definitius gols. El quart dels escapulats ha arribat després d'un ràpid servei de porta de Joel Ruiz cap a Manel, qui ha progressat per banda i ha assistit en profunditat a un Joel Arimany que no ha perdonat de cara a barraca. A quatre minuts per complir-se el temps reglamentari. El cinquè, obra de Kilian, definint després de rebre una passada entre línies de Carlos.

El xiulet final ha donat pas a l'entrega del trofeu 'Ajuntament' que avui hi havia en joc donada la Festa Major de la localitat. El capità Àlex Cano ha estat l'encarregat de recollir la copa amb la qual la plantilla s'ha fet una foto final de família.

RIPOLLET: Jahir, Marçal, Gerard, Vega, Ramon, Planas, Aparicio, Rubio, Víctor, Héctor i Pau... Han completat el partit i la convocatòria: Juanmi, Pedragosa, Chupi, Alejandro, Chipi, David, Jandro, Mateos, Mamadou, Samper, Reche, Timbiry i Vega.

EUROPA: Marc Vito, Sergi Pastells, Mario, Cano, Campeny, Galeano, Molins, Nolla, Pau López, Castell i Adri Gené... Han completat el partit i la convocatòria: Joel Ruiz, Joel Arimany, Kilian, Carlos, Aldabó, Morlans, Manel, Michael i Gavarró.

ÀRBITRE: Albert Puigdellíbol Ruiz (Vallès Occidental), assistit per Arnau Raimundo Barbero i Carlos Bellanco Ortiz (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Gerard (Ripollet) i a Nolla (Europa).

GOL: 1-0 (Marçal, 21'); 1-1 (Molins, 36'); 1-2 (Planas -pp-, 45+2'); 1-3 (Adri Gené, 66'); 1-4 (Joel Arimany, 78'); 1-5 (Kilian, 86').

Amistós de Pretemporada.

Per l'Europa han quedat fora de convocatòria: Prats (seguint el seu procés de recuperació), Vilamitjana (febre), Alberto (paternitat) i Aliaga (precaució després d'un cop al turmell en el darrer amistós).

Partit disputat amb molta xafogor.

Sisè partit de la pretemporada, quart de caràcter amistós. Minut de silenci previ al partit per la sobtada mort del vicepresident del Ripollet, el senyor José María Paños. Michel, jugador de l'Europa B, ha debutat en partit amistós amb el Primer Equip. L'Europa ha alçat el trofeu 'Ajuntament' que hi havia avui en joc amb motiu de la Festa Major de Ripollet.