Golejada de la 'CatUEFA' al Cornellà

Una imatge del partit Una imatge del partit FCF

La selecció catalana UEFA es va imposar ahir al Cornellà (4-1) en un amistós de preparació de la fase estatal de la Copa de Regions amb presència de quatre jugadors de l'Europa (dos d'inici) i amb gol del migcampista Carlos Guzman.

El Cornellà va sortir millor sobre la gespa del CAR de Sant Cugat i es va avançar al marcador, però de mica en mica el combinat català va donar la volta al marcador. A la segona part, al minut 61, Carlos Guzman va fer el 3-1 per a Catalunya. D'inici van jugar Cano i Padilla i el citat Guzman i Àlex Fernández ho van fer a la segona part.

FITXA DEL PARTIT (via FCF)

CATALUNYA: Miguel Ramos, Albarrán, Aitor Lario, Cano, Jiménez, Putxi, Collado, Jaime Fuentes, Kuku, Padilla i Cristian Del Moral. També van jugar: Segòvia, Santolalla, Márquez, Borges, Uri Escabrós, Àlex Fernàndez, Carlos Guzmán, Buba, Sergi Moreno i Niko Kata.

CORNELLÀ: Toni Casamayor, Joel, Lucas Garafot, Xavi Pelegrí, Uche, Antonio Pelegrín, Masqué, Pep Caballé, Martínez, Óscar i Anthony. També van jugar: Lauren, Ahmed, Pere i Sergio Gómez.

ÀRBITRE: Mas López.

TARGETES: Grogues a Sergi Moreno (Catalunya) i Uche (Cornellà).

GOLS: 0-1, Uche (min. 26); 1-1, Del Moral (min. 29); 2-1, Sergi Moreno de penal (min. 49); 3-1, Carlos Guzmán (min. 61); 4-1, Buba (min. 67).