Guanyant sensacions amb bon marcador

17 Agost 2022 Xavi de la Ossa
Bové en acció ofensiva a la CE Dani Jarque Bové en acció ofensiva a la CE Dani Jarque Xavi de la Ossa

Partit treballat del Primer Equip femení a la Dani Jarque davant l'Espanyol B amb una victòria (1-3) que deixa sensacions globals positives.

Pretemporada · 17/08/22 · 20:00 h. · Ciutat Esportiva Dani Jarque

ESPANYOL B 1 - 3 EUROPA

És cert que en pretemporada els resultats són l'últim ítem a analitzar, però després de la contundent derrota davant l'Espanyol era important sumar bones sensacions en marcador. Davant l'Espanyol B les europeistes s'han retrobat amb una millor versió competitiva (tot i que encara queden detalls a polir) i bona efectivitat de cara a porteria. El resultat ha estat positiu, el partit treballat i l'equip continua traient coses a millorar de cara a l'inici d'una lliga que serà molt complicada.

Primera Part

Tot i que l'inici no ha estat el millor possible pel que fa al joc, la intensitat no s'ha negociat en cap moment i l'Europa ha mossegat com acostuma. Janet ha salvat l'equip amb una estirada boníssima i dos minuts més tard les gracienques han aconseguit obrir la llauna en una falta frontal on la centrada de Queralt ha anat a parar al cap d'Andrea Porta qui l'ha picat perquè Andrea Crespo no arribés.

Disconforme amb la versió que s'estava veient sobre la gespa, el cos tècnic ha buscat millorar les sensacions amb independència del resultat. Mentre això passava, Janet s'ha tornat a posar la granota de treball amb una doble intervenció al tir de Dana i Bene per evitar el que ja es cantava com l'empat.

De nou, salvar-se de la foguera ha portat al gol, que ha tornat a iniciar Queralt amb un tir potent i estètic que s'ha estavellat al travesser i Abad, molt atenta, ha tornat a etzibar una forta puntada per superar de nou la portera perica. Dos cops definitius per un Espanyol B que ha acabat la primera meitat mostrant moltíssima intensitat envers el seu rival.

Els canvis han dut a l'Europa a recuperar bons minuts amb pilota, encara que l'Espanyol B ha fet el primer res més sortir de vestuaris gràcies a la diana de Merino. Resposta immediata per part de les gracienques amb el tir de Pili Porta que ha marxat desviat. La millora de l'equip ha anat decaient amb el pas dels minuts i del fet que el marcador era molt favorable a les europeistes.

La superioritat escapulada s'ha vist recompensada amb el tercer a nou minuts de la finalització en una formidable passada de Júlia cap a Clara, qui s'ha fet seva la jugada per batre Patri amb un toc subtil pel pal llarg. Estrena golejadora de la davantera abans que l'Espanyol B hagi tornat a acabar el partit amb intensitat.

Nova victòria en pretemporada, la segona en tres partits, davant l'únic rival que l'Europa es trobarà a la nova Segona RFEF. Diumenge (18:30 hores) les de Joan Bacardit tornaran a tenir un examen de nivell davant tot un Barça B de Primera RFEF.

ESPANYOL B: Andrea Crespo, Ari, Carmona, Ennia, Serrat, Valentina, Naiara, Clara, Ainhoa, Dana i Bene... Han completat el partit i la convocatòria: Patri, Carlita, Nerea Carmona, Laura Lobo, Merino, Garrido i Xesca.

EUROPA: Janet, Chami, Queralt, Bové, Andrea Porta, Sara, Blanca, Ramos, Manau, Abad i Carla... Han completat el partit i la convocatòria: Alba, Moyano, Júlia, Pili Porta, Farreras, Fati, Clara i Angi.

ÀRBITRE: Sandra Márquez Redondo (Barcelona), assistida per Laura Busto Chavala i Tetyana Fernández Vila (del mateix col·legi).

TARGETES: cap.

GOLS: 0-1 (Andrea Porta, 9');0-2 (Abad, 26'); 1-2 (Merino, 50'); 1-3 (Clara, 81').

Tercer amistós de pretemporada.

Per l'Europa han quedat fora de convocatòria: Núria i Peque (lesió) i Jou (encara no disponible, tot i que ha començat a entrenar).

Partit disputat amb pluja i ambient fresc.

Estrena golejadora de Clara en la seva tornada a casa. Segona victòria de la pretemporada davant un Espanyol B que serà rival en lliga.