L'AEM s'emporta el Vila de Gràcia

15 Agost 2021 Xavi de la Ossa
Moment de l'entrega del trofeu Moment de l'entrega del trofeu Jordi Batuecas

Una segona part on s'ha notat la diferència de categoria ha encaminat la victòria (1-3) d'un AEM que ha tornat a guanyar l'equip gracienc després de fer-ho dijous.

IV Trofeu Vila de Gràcia · 15/08/21 · Estadi Nou Sardenya · 18 h.

EUROPA 1 - 3 AEM LLEIDA

Tercera derrota del Primer Equip femení en aquesta pretemporada i segona consecutiva contra l'AEM Lleida. Les de Joan Bacardit han tornat a competir a molt bon nivell en el primer temps, però a la segona part han acusat la diferència de categoria i s'han vist superades per les lleidatanes, que gràcies al doblet d'Alexia s'han emportat el matx.

Primera Part

L'Europa ha començat pressionant un AEM que s'ha vist sorprès per la posada en escena. No obstant això, les blaves (avui de vermell) han estabilitzat l'encontre i han enllaçat dues accions a través de Pixu, que ha estat a punt de trobar porteria. Passat el quart d'hora, les gracienques han vist com Pili Porta transformava un penal a favor xiulat per Sandra Márquez i per primera vegada aquesta pretemporada anaven per davant en el marcador.

L'AEM ha donat resposta ràpida amb un pal d'Andrea i amb l'empat de Pixu al minut 21 després d'un contraatac que l'Europa no ha pogut defensar. A partir d'aleshores, s'ha obert el matx i les ocasions s'han anat alternant. Com a més clares un xut de rosca de Bové que ha anat fora i la resposta d'Alexia enviant la pilota al pal com a última acció abans del descans.

L'AEM ha sortit fort a la represa i Andrea ha signat la primera acció de les lleidatanes a la segona meitat. Tot i l'embranzida inicial de les visitants, l'Europa ha pogut igualar la intensitat. Al minut 53 Montse ho ha intentat des de lluny sense encert. Tot seguit les visitants han donat una passa endavant i han gaudit de les millors ocasions. Gràcies a la bona feina de Paula, que ha tret una doble oportunitat d'Alexia i un mà a mà davant Pixu, les gracienques han seguit en la disputa per la victòria.

Esperonades per la bona feina de la seva portera, les escapulades han respost amb un mà a mà de Vale que Mireia ha tret amb molt d'encert. Les lleidatanes han fet el segon al minut 66 quan Alexia s'ha plantat davant Paula i ha definit al pal llarg per fer entrar la pilota.

Farreras ha tingut la darrera oportunitat de l'Europa just després de la pausa d'hidratació, però s'ha trobat de nou amb una Mireia que s'ha estirat per refusar. L'AEM encara ha gaudit una darrera oportunitat a l'últim minut per un penal comès sobre Pixu que ha transformat Alexia per tancar el matx i emportar-se el Vila de Gràcia cap al Municipal de Recasens.

EUROPA: Paula, Moyano, Míriam, Chami, Esther, Andrea Porta, Pili Porta, Bové, Montse, Codi, Fati... Han completat el partit i la convocatòria: Vale, Farreras, Peque, Paula López i Martina Rodes.

AEM LLEIDA: Laura, Barbi, Iris, Júlia Miró, Pixu, Andrea, Alexia, Dulce, Astudillo, Laia i Abril... Han completat el partit i la convocatòria: Mireya, Cris, Nadia, Andrea, Aran i Meri.

ÀRBITRE: Sandra Márquez Redondo, assistida per Laia Carrio Camarero i Laura Busto Chavala.

GOLS: 1-0 (Pili Porta -p-, 17'); 1-1 (Pixu, 21'); 1-2 (Alexia, 66'); 1-3 (Alexia -p-, 89').

IVa edició del Trofeu Vila de Gràcia femení. Tercer partit de la pretemporada.

Partit disputat en plena onada de calor.

Han debutat en partit amistós amb la samarreta de l'Europa les jugadores Paula López i Martina Rodes, ambdues del Juvenil A. Segona edició del Vila de Gràcia que guanya l'equip visitant. La Consellera de la Presidència, Laura Vilagrà Pons, ha entregat el trofeu.