L'Europa-ACIDH vi uns Special Olympics amb il·lusió, motivació... i un or i una plata!

10 Octubre 2018 Redacció
Una part de la delegació de l'Europa-ACIDH a l'Estadi Nacional d'Andorra Una part de la delegació de l'Europa-ACIDH a l'Estadi Nacional d'Andorra ACIDH

Del 4 al 7 d'octubre es van celebrar els Jocs Special Olympics a Andorra i La Seu d'Urgell. L'Europa-ACIDH va tenir triple representació.

L'Europa-ACIDH "A" va perdre la fase preliminar contra el Torre Baró "A" per 2-0 en un partit molt emocionant i disputat. A la fase final, de tipus lligueta, es va trobar amb 3 coneguts de la competició regular: al primer partit, contra el Ciutat de Mataró "A", els escapulats no van brillar com normalment i van ser derrotats per 5-0, en un partit gris i amb poca intensitat. Al segon encontre, contra el TEB Sant Andreu "A", els de Gràcia van demostrar la seva habilitat i van remuntar un 0-2, convertint-lo en un 6-4 en 36 minuts de pur espectacle futbolístic.

A l'últim partit on es jugava tot, on la victòria assegurava la plata, es van trobar de nou amb el Torre Baró "A", els nervis i la pressió van poder amb els escapulats, que van encaixar 5 gols en 30 minuts. A falta de 6 pel final, els jugadors europeistes, van reaccionar i van anotar 3 gols en una reacció que va arribar tard. Amb aquests resultats es van quedar fora del podi per gol average, assolint la quarta posició.

L'Europa-ACIDH "B" va guanyar la fase preliminar contra el Terra Negra "A" per 2-0 en un partit igualat que es va resoldre en els últims 5 minuts. La fase final la va disputar contra el Club CAR-AEC Manlleu, el TEB C i el Prodis C. Els escapulats van guanyar tots els partits còmodament per 7-1, 7-2 i 5-1 aconseguint l'or gràcies a tres fantàstics partits de màxima concentració i serietat.

L'Europa-ACIDH "C" va guanyar la fase preliminar contra l'Special Olympics Portugal per 1-0 en un partit igualat que podria haver guanyat qualsevol dels dos equips. A la lligueta final, va disputar el primer partit contra l'Aspros Mixte de Lleida, amb una emocionant victòria per 3-1. Al segon partit, els portuguesos van tenir la oportunitat de revenja i la van aprofitar. El SO Portugal va guanyar als escapulats per 2-0, tot i que els graciencs van merèixer almenys l'empat. A l'últim partit contra el Club FEM van imprimir un partit intens i amb molt coratge que va finalitzar 3-0 a favor dels escapulats, aconseguint la plata.