L'Europa passa a setzens de la Copa VFO

22 Gener 2021 Redacció
Una celebració en una imatge d'arxiu Una celebració en una imatge d'arxiu FIFA 21 (captura)

Els escapulats van superar l'RBB Supporters al terreny virtual, equip d'una categoria per sobre a la lliga, a doble partit.

L'eliminatòria no va començar bé. Els escapulats, tot i fer una bona primera part al partit d'anada, van fer una segona molt justeta i el rival va aconseguir emportar-se un 2-0 que va ser just donats el mèrits d'ambdòs equips. Al partit de tornada la història va fer molt diferent.

Els escapulats, amb Joanpe en estat de gràcia, van donar la volta a l'eliminatòria en els primers 40 minuts del matx. Primer, passada d'Age per Joanpe prop de la frontal i 1-0, combinació que es va tornar a repetir poc després amb una passada a l'espai del gadità cap al davanter de Cardedeu.

El 3-0 va arribar poc després, amb una passada de Joanpe a l'espai que Marc va transformar en el gol de la remuntada. Els europeistes van poder ampliar el marcador amb dues ocasions clares, però Joanpe a passada de Beltry i el mateix capità no van ser capaços de superar el porter rival. Victòria històrica de la secció a la Copa, on mai s'havia superat la segona ronda. Ara, toca jugar els setzens de final.