L'Europa planta cara al favorit en un partit seriós però no pot evitar la derrota

14 Novembre 2019 Redacció
Així entrava l'1-0 de l'Europa que donava esperances de fer saltar la banca Així entrava l'1-0 de l'Europa que donava esperances de fer saltar la banca FIFA 19 (captura)

el Shattering FC és el màxim favorit del grup per guanyar la lliga i a tocar va estar de perdre al Nou Sardenya virtual. Finalment, 1-2.

Tot i la condició i trajectòria del rival, l’Europa va dominar l’enfrontament davant Shattering FC durant tota la primera part imprimint un joc de possessió i domini que va deixar el rival amb només un xut a porta per quatre dels graciencs que, a més, es van avançar al marcador després que Beltry encarés el porter rival aprofitant una bona passada de Borja.

La segona part, però, va ser molt diferent. L’Europa va sortir a defensar el resultat i això va comportar una angoixa constant d’un Shattering FC que va remuntar el partit amb dos gols gairebé consecutius. Derrota i empat pels escapulats en aquestes dues jornades tot i que el joc de l’equip és millor que el de la passada temporada.