Marc Vales tanca la seva participació dins la fase de classificació per a l'Eurocopa 2024

22 Novembre 2023 Redacció
Vales en acció contra Bielorússia Vales en acció contra Bielorússia FAF

El defensa escapulat va jugar tots els minuts dels dos darrers partits d'Andorra classificatòris per a la Euro'24 contra Bielorússia i Israel.

Per la mínima a domicili contra Bielorússia (1-0) i per dos gols de diferència a Andorra la Vella contra Israel (0-2). Amb aquests resultats va tancar Andorra la seva participació a la fase de grups classificatòria per a disputar la propera Eurocopa. L'internacional escapulat Marc Vales va ser titular en tots dos partits i va completar els 180 minuts dels dos duels abans de reincorporar-se a la disciplina europeista.

La participació d'Andorra en aquestes rondes classificatòries es tanca amb 2 punts fruit de dos empats contra Kosovo a domicili (1-1) i a casa contra Bielorússia (0-0).