Pluja boja de gols a Cornellà

17 Agost 2022 Redacció
Vuit gols i un diluvi Vuit gols i un diluvi Jordi Batuecas

En un amistós passat per aigua a Cornellà, el conjunt local s'ha imposat 5-3 al Juvenil A de l'Europa en duel boig.

Pretemporada · Amistós · 17/08/22 · Mpal. de Cornellà · 20:45 h.

CORNELLÀ 5 - 3 EUROPA

El quart amistós de la pretemporada de l'equip escapulat ha semblat començar molt bé pels graciencs quan Bernardo Pereira, de falta directa, ha fet el 0-1 al minut 23. No obstant, l'alegria ha durat molt poc. Als dos minuts, Adrián ha signat taules aprofitant una centrada per impactar de cap.

Sense temps a respirar ha arribat el segon del conjunt verd, obra de Joan aprofitant un error defensiu gracienc. Passada la mitja hora, Àlex ha signat el 3-1 amb què s'ha arribat al descans. A la sortida d'un córner, l'Europa no ha refusat bé i el jugador local, des de la frontal, ha connectat un xut impossible d'aturar.

A la represa, doble cop dur a l'Europa només començar en el primer i segon minut, quan el Cornellà ha fet el 4-1 i 5-1 sense pràcticament ni haver sortit del vestidor. El duel semblava encaminat a una golejada, però cap altra diana ha caigut del cantó local i l'Europa ha mig pogut arreglar les xifres de l'electrònic. Primer, ha fet el segon gol a l'hora de partit, obra d'Amate. A cinc minuts per arribar al final, Vicenç ha fet el tercer, posant punt i final als vuit gols que ha donat de sí un partit passat per aigua.

CORNELLÀ: Damià, Víctor, David, Daniel, Alejandro, Àlex, Nicolás, Ferran, Joan, Adrián i Finot... Han completat el partit i la convocatòria: Xavier, Isaac, Izan, Jhoansel, Jordi, Marc, Lamine, Nil, Oussama i Robert.

EUROPA: Vacas, Bonache, Adrià, Edo, Vera, Alejandro, Batu, Pereira, Pol Salgado, Aiman i Roda... Han completat el partit i la convocatòria: Gabor, Èric Burgos, Curiel, Sascha, Ortigosa, Pol Canillo, De Nadal, Albiol, Willy, Àlex Plaza, Vicenç, Amate i Basart.

GOLS: 0-1 (Pereira, 23'); 1-1 (Adrián, 25'); 2-1 (Joan, 28'); 3-1 (Àlex, 33'); 4-1 (Oussama, 46'); 5-1 (Lamine, 47'); 5-2 (Amate, 60'); 5-3 (Vicenç, 85').