Primer triomf d'estiu del Juvenil A

08 Agost 2016 Redacció
Victòria al Nou Sardenya Victòria al Nou Sardenya Arxiu CE Europa (Fran Capell)

En el segon partit amistós de pretemporada, consecutiu també en dies, el Juvenil A es va imposar al Girona B per 2-1 al Nou Sardenya.

Amistós · 07/08/16 · 18 hores · Estadi Nou Sardenya

2 - 1 GIRONA B

L'Europa va jugar un bon partit davant un bon rival que es va presentar amb 22 futbolistes, jugant 45 minuts cadascun. Els visitants van dominar gran part del partit, però el conjunt escapulat va saber tancar molt bé els espais interiors. Malgrat el domini, el Girona B només va tenir dues ocasions al primer temps: un xut llunyà i, això sí, el gol. Els visitants van marcar en una jugada de dos contra un on, després de la centrada, Valery va posar la pilota a l'escaire. Els graciencs, per la seva banda, es van aproximar tímidament en un parell d'ocasions sense trobar el control de la pilota.

A la segona part, el Girona es va aproximar esporàdicament mentre l'Europa aconseguia robar cada vegada més pilotes. Al minut 75, després d'assenyalar-se una falta llunyana, Marc Barroso sorprenia xutant directament a porteria i superant al porter per alt. Defensant-se amb caràcter competitiu i amb centrals improvisats per les circumstàncies, l'Europa va fer el segon en una jugada individual de Marc Tatay, deixant la pilota enrere per a Àxel Lesan. El jugador, amb un bon toc apareixent des de la segona línia, feia entrar la pilota pel pal llarg. Finalment, triomf demostrant un gran caràcter competitiu.

La fitxa tècnica (acta de la FCF)

EUROPA: Ruben, Ilia, Roger, Òscar, Ramon, Barroso, Martínez, German, Velis, Tatay i Edu... També van jugar: Lorenzo, Lluís, Piquer, Martín, Navarro, Àxel Lesan i Èric.

GIRONA B (onze inicial): Collet, Albert Torres, Ávila, Pau Resta, Abel Mas, Juli, Guillem, Raúl Álvarez, Daniel Gómez, Valery i Ros.

ÀRBITRE: Alejandro Fernández Pérez.

TARGETES: Grogues a Marc Tatay (Europa) i a Pau Resta (Girona B).

GOLS: 0-1 (Valery, 35'); 1-1 (Marc Barroso, 75'); 2-1 (Àxel Lesan, 83').