Primera derrota de la temporada 11 a VFO

02 Desembre 2021 Redacció

L'Europa eSports de PlayStation va perdre el primer partit de la temporada en partit jugat a domicili davant Bandus (3-1).

A la primera meitat, Bandus va sortir a per totes i es va avançar molt ràpidament en una jugada a pilota aturada que, paradoxalment, és una jugada que tambe utilitza l’Europa. Per sort, els de Beltry es van recomposar ràpid i en una bona jugada per la banda el capità va asistir Forever per fer l'1-1. Quart gol a la lliga pel davanter escapulat.

L’alegria, però, va durar poc: penal en contra de l'Europa i gol per l’escaire: 2-1. A la segona part, l’Europa en va tenir dues molt clares mitjançant Forever i Sydrus, però el porter rival ho va aturar tot. Ja amb l’Europa a dalt, Bandus va fer el definitiu 3-1 en una contra.