Remuntada per evitar cap sorpresa

12 Setembre 2020 Redacció
Nany, autora de l'1-2, en una imatge de la pretemporada Nany, autora de l'1-2, en una imatge de la pretemporada Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

L'equip juvenil del Levante Las Planas s'ha avançat al marcador, però el Femení A de l'Europa ha acabat resolent el partit amb un 1-4.

Amistós Pretemporada · 12/09/20 · 20 hores · Mpal. Les Planes

LEVANTE LP JUVENIL
1 - 4 EUROPA

L'Europa segueix perfilant l'equip i ajustant-lo en el tot just segon partit de la pretemporada. Igual que en el primer duel de preparació, el conjunt rival ha obert el marcador (en aquest cas als deu minuts) aprofitant una bona contra. L'escapulada Laura, després d'una bona jugada col·lectiva, ha pressionat per a provocar la pèrdua de pilota i ha signat l'empat.

A la sortida del primer córner a favor, Nany ha enviat la pilota al fons de la xara: era l'1-2. La mala notícia és que en la jugada del gol Fusté s'ha endut un bon cop i ha hagut de deixar el terreny de joc. A la represa i només començar, als tres minuts, Cos ha trobat una pilota dins l'àrea per fer el tercer i obrir el camí de la victòria escapulada.

La segona meitat ha anat avançant amb un juvenil del Levante que ja no aspirava a donar cap campanada. El quart gol gracienc ha arribat a tocar del final, quan Laura ha fet diana aprofitant una bona assistència d'Ona.

La convocatòria

Per l'Europa han jugat d'inici: Ari, Zaira, Júlia, Nany, Fusté, Rachele, Pili Porta, Clàudia, Andrea Porta, Farreras i Laura... Han completat el partit i la convocatòria: Anna, Cos, Laia, Abad, Valentina i Ona.