S'acaba el somni de la Copa de Regions

Raillo durant el partit Raillo durant el partit FCF

Catalunya perd per 2-0 davant Castilla y León i queda fora de la fase final estatal de la Copa de Regions UEFA pel valor doble dels gols.

Copa Regions UEFA (Fase Intermèdia · Tornada) · 28/02/18 · 20 hores · Estadio Helmántico

CASTILLA Y LEÓN
2 - 0 CATALUNYA

El 3-1 favorable als catalans al partit d'anada al Principat no va ser suficient per classificar el combinat dirigit per Toni Almendros per la fase final estatal. El gol dels castellans en aquell partit ha acabat decantant el balanç d'aquesta eliminatòria pel valor doble aconseguit fora de casa.

Dos gols de Roberto Puente en set minuts (30' i 37') van decidir el matx. Catalunya ho va intentar a la segona part però no va poder capgirar el marcador a l'Helmántico, estadi on finalment es va disputar el partit per impossibilitat de fer-ho al del Zamora, cobert per la neu.

Des de l'òptica europeista, els dos convocats del club gracienc, David Jiménez i Raillo, van formar part de l'onze inicial. David Jiménez va jugar mitja part i Raillo va ser canviat al minut 73. L'expedició catalana torna avui a Barcelona i no es retrobarà amb la Copa de Regions UEFA ja fins desembre de l'any 2019.

CASTILLA Y LEÓN: Pablo Carmona, Rodrigo González, Carlos Fernández, Jesús Hernández (Daniel Burgos, 90’), Juanan del Álamo, Roberto Puente, Jorge Rodríguez, Carlos Alonso (Mateo Cembranos, 85’), Luis Obispo (Javi Amo, 64’), Javier Borrego i Rubén Sanz.

CATALUNYA: Miguel Ángel Ramos, Josep Maria Mateu, Aitor Lario, Noguera, Eudald Vergés, Prior (Adri Lledó, 62’), Ton Alcover, Raíllo (Sergi Moreno, 73’), Velillas, Nils i David Jiménez (Ferrón, 46’).

ÀRBITRE: Juan Bustos, assistit per Vicente Ferrero i Rodrigo Gonzalo. Quart àrbitre, Piñuel Peña.

TARGETES: Grogues a Eudald Vergés, Prior, Ferron, Ton Alcover i Miguel Ángel Ramos  (Catalunya). Vermella a Velillas -minut 95- (Catalunya).

GOLS: 1-0 (Roberto Puente, 30'); 2-0 (Roberto Puente, 37').

Copa de Regions UEFA (fase intermèdia, partit de tornada).

Catalunya cau eliminada: 3-1 a favor a l'anada però 2-0 en contra a la tornada.