Taules contra la Grama al Baró de Viver

17 Agost 2022 Àngel Garreta
Molins durant una acció del segon temps Molins durant una acció del segon temps Àngel Garreta

L'Europa ha empatat (1-1) en el seu partit contra la Fundació Grama i que s'ha jugat al camp del Baró de Viver.

Amistós · 17/08/22 · 19 h. · Mpal. Baró de Viver · Porta tancada

FUNDACIÓ GRAMA
1 - 1 EUROPA

En un escenari inèdit (per canvi de gespa també a Can Peixauet), Fundació Grama i Europa han jugat un amistós a porta tancada al Baró de Viver. Primera part pels locals i segona amb reacció de l'Europa i un tram final de matx vibrant i competit.

El primer intent del matx ha arribat al minut 6, quan Antonicelli ha engaltat una mitja volta a l'àrea gran per sobre el travesser. Al minut 12, la més clara de l'Europa en una jugada personal per banda d'Aliaga que se n'ha anat de 3 per a, finalment, veure com li han sortit als peus un defensa i el porter per enviar a córner.

Passat el quart d'hora, Adri Gimeno ha xutat al travesser després de rebotar la pilota en un defensa gracienc. Al minut 21, gol anul·lat a Nolla per fora de joc en una jugada que hauria merescut anar a una videoteca després d'una passada de taló espectacular d'Aliaga.

Al minut 33 Joel Ruiz ha intervingut de mèrit com a resposta a un xut d'Adri Gimeno. No ha pogut fer res tres minuts més tard en el gol local, una centrada de Mike des de la dreta que ha enviat al fons de la xarxa Roger Garcia. Abans del descans, Palomeque ha desprofitat una clara ocasió de cap, enviant la pilota a mans de Joel Ruiz.

Només començar la represa, Joel Ruiz ha salvat l'Europa del 2-0 mostrant-se providencial en un mà a mà amb Hamza. La resposta de l'Europa ha estat el gol de l'empat, obra del debutant Buba, de l'Europa B: Arimany ha obert per a Molins i aquest, des de la dreta de l'àrea, ha fet una centrada en paral·lel que Buba ha rematat de primeres dins.

A partir d'aquí, el joc s'ha endurit un xic i han començat a caure fines gotes la darrera mitja hora del matx. Morlans, a falta de menys d'un quart pel final, ha provat un xut llunyà massa desviat. Al cantó local, Adri Gimeno ha tingut, en un xut creuat al minut 89, una bona opció.

El duel, elèctric i que ha exigit jugar a molta velocitat en un terreny de joc estret, ha finalitzat amb una última acció del capità Àlex Cano, qui ha provat al minut 90 una vaselina des del mig del camp que, malauradament, ha marxat força desviada del seu objectiu.

FUNDACIÓ GRAMA: Guiseris, Linares, Palomeque, Antonicelli, Ángel, Adri Gimeno, Roger Garcia, Guiteras, Sosa, Mike i Rolo... Han completat el partit i la convocatòria: Olmo, Juan Carlos, Tortajada, Montalban, Escarrabill, Hamza, Trilla, Godbless, Guillem, Juste i Gual.

EUROPA: Joel Ruiz, Alberto, Joel Arimany, Nolla, Pau López, Castell, Carlos, Aliaga, Aldabó, Manel i Vilajosana... Han completat el partit i la convocatòria: Marc Vito, Sergi Pastells, Cano, Galeano, Molins, Buba, Kilian, Morlans i Gavarró.

ÀRBITRE: Óscar Carballo Vázquez (Barcelona), assistit per Joan Canós Martínez i Francesc Puig Olivan (del mateix col·legi).

TARGETES: Groga a Pau López (Europa).

GOL: 1-0 (Roger Garcia, 36'); 1-1 (Buba, 53').

Amistós de Pretemporada.

Per l'Europa han quedat fora de convocatòria: Prats i Vilamitjana (seguint el seu procés de recuperació) i Mario, Adrià Gené i Campeny (descans).

Partit disputat amb cel tapat i sensació de fred. Al darrer quart ha caigut una molt fineta pluja.

Primer amistós de l'estiu després d'haver jugat els dos primers duels amb caràcter oficial a la Copa Catalunya. Diversos jugadors de l'Europa B han completat l'equip avui, jugant per primera vegada un amistós amb el Primer Equip Gavarró i Buba.