Taules del Filial davant el Catalònia

23 Agost 2015 Redacció
Segon partit d'estiu Segon partit d'estiu Arxiu CE Europa (Eva Hernández)

Segon partit de la pretemporada del Filial, contra el Catalònia, equip l'any passat de Segona Catalana, i resultat d'1 a 1. Primera part força bona de l'Europa, amb bona circulació de pilota. La segona meitat, força més fluixa, marcada pel cansament.

Amistós · 22/08/15 · 18 hores

CATALÒNIA 1 - 1 EUROPA

Fruit d'una acció molt ben trenada arribava el primer gol al minut 20, centrada de Blanes molt bona amb l'exterior del peu i rematada de cap de Ferri entrant al segon pal. A les acaballes de la primera part, una errada de la defensa escapulada permetia un control i rematada del davanter Olmeda, fent pujar l'empat al marcador.

Segona part per oblidar, amb les cames desgastades en aquest primer tram de pretemporada i un evident cansament. Aquest fet no va permetre veure un joc fluïd. Cal destacar el debut del porter del juvenil A Luque i dels també juvenils Varona i Sergi Lozano. El Filial tornarà a jugar aquesta mateixa tarda al Nou Sardenya (16:30 hores) contra el Marianao.

La fitxa tècnica · Acta de la FCF

CATALÒNIA (equip inicial): Raimon, Gaspar, Indour, Salcedo, Iago, Brillas, Salmerón, Hebra, Soroy, Roca i Olmeda... Banqueta: Marchena, Gustems, Hima, Tamarit i Marimón.

EUROPA (equip inicial): Roger, Guti, Daniel, Fidi, Camps, Ferri, Rodón, Borrull, Blanes, Alberto i Lozano... Banqueta: Chispas i Torrentbó.

ÀRBITRE: Marc Oltra Sáez

GOLS: 0-1 (Ferri, 12'); 1-1 (Olmeda, 38').