Taules del Juvenil A en un duel disputat

25 Setembre 2016 Fran Capell
Una acció del duel Europa-Nàstic B disputat a l'estadi Una acció del duel Europa-Nàstic B disputat a l'estadi Fran Capell

L'Europa va empatar al Nou Sardenya davant el Nàstic (1-1) en un matx que es podria haver decidit per a qualsevol cantó.

Lliga · Jornada 5 · 24/09/16 · 19 hores

1 - 1 GIM. TARRAGONA B

Quan només es portaven dos minuts del partit, aquest es posava de cara pel conjunt gracienc. Óscar feia un desplaçament llarg a banda dreta on Anguren cedia amb una passada a Alieu, qui venint en cursa marcava el primer gol -veure foto a la galeria inferior-. El segon equip juvenil del Nàstic va reaccionar poc després amb un xut des de fora l’àrea de Joel i que feia lluir Lluís amb una gran intervenció. Aquesta acció va fer treure la son de les orelles al conjunt tarragoní i, tan sols cinc minuts després, Martínez aprofitava una indecisió entre la defensa escapulada i el porter, marcant el gol de l’empat de vaselina.

El gol va esperonar els vermells i el Nàstic va passar a dominar el control del joc i la pilota durava poc temps a peus dels jugadors de l’Europa. El conjunt gracienc intentava sortir amb la velocitat d’Alieu, però es trobava amb una defensa molt seriosa i contundent. A falta de pocs minuts per acabar la primera part, un córner llançat al segon pal era rematat alt per Ruiz quan tenia tot al seu favor. La segona part començava sense un dominador clar, però el Nàstic, a pilota aturada, era el que portava cert perill. Ruiz va penjar un parell de faltes laterals tancades que van passar ben a prop de l’àrea petita però sense poder trobar rematador.

A l’equador de la segona part, l’Europa va donar un pas endavant i recuperava així el control de l’esfèrica sortint a la contra amb la velocitat de Alieu. En una d’aquestes, el davanter escapulat va escapolir-se de la defensa tarragonina però el seu xut el va refusar el porter a córner. Ja a les acaballes, Piquer intentava sorprendre Iván des de lluny però el porter refusava el perill i a la següent jugada Óscar era qui rematava de cap fent intervenir altre cop Iván. El Nàstic va gaudir de la darrera oportunitat en una mala sortida de Lluís, però la defensa escapulada va desfer el perill. Just repartiment de punts en un distret partit.

EUROPA: Lluis, Anguren, Roger, Óscar, Marc Barroso, Alieu, Martínez (Velis, 77´), Martín, Tatay (Iván, 68´), Jose i Piquer.

GIM. TARRAGONA B: Iván, Joan, Xavi, Álvaro, Ruiz, Oscar (Enric, 89´), Verdejo, Quero, Martínez, Chiri (Mico, 72´) i Joel (Javi, 56´).

ÀRBITRE: Sánchez Aparicio, assistit per Jiménez Fernández i Zaragoza González.

TARGETES: Grogues a Roger, Óscar, Jose, Piquer, Alieu i Martínez (Europa) i a Joel, Álvaro, Javi i Óscar (Nàstic).

GOLS: 1-0 (Alieu, 2’); 1-1 (Martínez, 22’).

Campionat de Lliga Nacional juvenil, grup VII.