Taules en el quart amistós

25 Agost 2016 Redacció
Imatge d'arxiu del primer amistós de la pretemporada Imatge d'arxiu del primer amistós de la pretemporada Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

El Filial escapulat va avançar-se al marcador, però al final del partit l'Almeda va empatar el matx, deixant el marcador final del matx en 1-1.

Amistós · 24/08/16 · 20:30 hores

ALMEDA
1 - 1 EUROPA

El primer temps de l'Europa va ser dificultós en la sortida de pilota, però profund en la insistència ofensiva per les bandes. Al minut 38, un gol de falta directa d'Óscar va obrir la llauna pels visitants. El Filial gracienc podria haver ampliat distàncies poc després amb un xut al travesser al minut 43.

A la represa l'equip va millorar en la sortida de la pilota, malgrat l'Almeda va fer la seva pressió molt a dalt, dificultant el fet de generar ocasions de gol. Les bandes seguien sent protagonistes, per on l'Europa va generar tres clares ocasions que no va poder materialitzar. Al tram final, a set minuts per a la finalització, un mal refús en un córner va suposar l'empat local, obra d'Adrià Marimón.