Taules en el segon amistós del Juvenil A

30 Juliol 2017 Redacció
Una imatge del partit Una imatge del partit Enric V.

El Juvenil A de l'Europa ha empatat amb el Nàstic B a l'estadi (1-1) en el segon partit de la pretemporada, concentrats tots dos en un cap de setmana.

Pretemporada · 30/07/17 · 18 hores

1 - 1 NÀSTIC B

Els graciencs es van estrenar ahir dissabte en compromís amistós davant el Sabadell i aquesta tarda ho han fet rebent el Nàstic B al Nou Sardenya. S'han avançat els de Tarragona al minut 29 en una jugada per banda esquerra de Guillem i que Òscar, amb un toc suau, ha convertit en gol. El primer temps ha estat majoritàriament de color grana.

L'empat escapulat ha arribat al tram final d'un segon temps més dominat pels graciencs. Al minut 80, amb una gran passada a l'espai de Pablo i on Bernat, amb un gran control, superava el porter i establia la igualada final.

La convocatòria del partit

EUROPA: David Aragón, Sergi, Pau, David Soriano, José Ramón, David Navarro, Kengo, Max, Ricard, German i Tarik ... Han participat del partit completant la convocatòria: Lluís, Vladimir, Pablo, Jordi, Luís Martín, ALbert, Marc, Joel, Santi, Javi Fernández, Bernat i Tchato.

NÀSTIC B: Jordi Valero, Jordi Danés, Alfredo, José Manuel, Joan Nin, Albert Bernabéu, Ramon Bayona, Aleix, Adrià, Òscar i Guillem Ximénez ... Han participat del partit completant la convocatòria: Guillem Recasens, José Maria, Alex, Édgar, Ricard, Pol Marc, Àxel, Iñaki i Iker.

GOLS: 0-1 (Òscar, 29'); 1-1 (Bernat, 80').