Una falta directa decideix

28 Agost 2016 Redacció
Punt i final a la pretemporada Punt i final a la pretemporada Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

Derrota per la mínima del Filial a Vic (1-0) en un matx amb poques ocasions i on l'Europa hauria pogut marcar però ha topat amb el pal.

Amistós · 28/08/16 · 18 hores

VIC
1 - 0 EUROPA

Els primers deu minuts de joc han deixat dues bones ocasions del Vic per avançar-se al marcador a botes de Roca i Mia. L'encontre ha resultat en tot moment molt igualat i fins i tot els graciencs han enviat una pilota al pal passada la mitja hora. Els graciencs s'han mostrat ben situats sobre la gespa al primer temps i han tingut una bona opció de Varona a un minut per arribar al descans.

A la represa, els locals han tingut també la seva topada amb la fusta, com en una falta directa de Peque. Precisament de falta directa ha arribat l'únic gol del partit, al minut 70, obra d'Héctor Moreno servint una falta directament al fons de la porteria.