Arrenquem amb tres punts!

20 Març 2023 Redacció

Debut immillorable a la temporada 14 de la VFO amb una victòria a domicili davant Uno di Noi (1-3).

BelsatiCroniques

Els graciencs han començat perdent, però de seguida hi ha hagut remuntada després d'una segona part per emmarcar. No era fàcil fer-ho a domicili enfront Uno di Noi amb un mal inici i una primera part molt plana dels europeistes.

A la sortida dels vestidors, l'Europa s'ha esperonat i ha capgirat el marcador. Guruzovic, fitxatge de la nova campanya, ha aprofitat una assistència de Peke per marcar l'empat. Al minut 82, Casti ha posat l'1-2 després d'un greu error del porter local i Guruzovic de nou, a passada de Chino, ha establert l'1-3 definitiu.

Mal inici a Xbox

Els supercampions d'Xbox no han pogut començar amb bon peu després de perdre enfront Bane Squad (0-1). Amb la lliçó apresa de la final de la Lliga VPL de fa mes i mig, els visitants han neutralitzat els graciencs i gràcies al gol d'Oliveira sumen els tres punts de la temporada (de manera merescuda). A la Lliga VPL, però, els europeistes han superat un inoperatiu Alandalu per 2-4.