Derrota contundent per despertar de les vacances

10 Abril 2023 Redacció

Els escapulats tornen distrets de Setmana Santa i encaixen un dolorós 0-3 davant Synx Gaming que, tot i la poca fortuna, és merescut.

BelsatiCroniques

El partit ha començat malament pels de Beltry quan, al minut 10, una pilota a l'esquena de la defensa europeista ha acabat amb el 0-1 a l'electrònic. La badada ha estat mortal per a l'Europa, que ha anat a remolc durant tota la primera part enfront un rival que s'ha tancat a camp propi després de marcar. A la represa, una nova badada defensiva ha permès Synx marcar el 0-2, despertant els europeistes després del gol amb dues pilotes al pal en dos minuts i una diana de Kezniit anul·lat per fora de joc. El 0-3 definitiu ha arribat de córner al minut 85. Dura derrota, tot i que es manté la vuitena plaça de la Primera Divisió de la VFO de PS5.

Com a apunt extra, cal destacar la victòria aconseguida a la Lliga VPG davant el CD Tenerife (2-1), que se suma a la resta de triomfs assolits enfront d'equips del futbol professional estatal per a la secció.

Victòria de tranquil·litat a Xbox!

Victòria balsàmica en un complicat partit davant CD Renegados per situar-se en quarta posició, a set unitats del líder. Les dianes de Tusmu, de penal, i de Yeiden al final del matx donen tres punts necessaris.