Pas de gegant cap a la permanència

04 Juny 2019 Redacció
Un dels gols del partit Un dels gols del partit FIFA 19 (captura)

L'Europa supera a Cala Millor al Nou Sardenya virtual (2-1) i ja és sisè amb 22 punts, vuit per sobre de la permanència a Quarta.

Per dalt, l'equip es troba a set d'un play-off una mica més a prop que al final de la primera volta. La victòria a la jornada 14 davant els mallorquins té valor doble: primer, per ser un rival directe per evitar al descens i, segon, per haver guanyat definitivament l'average. El partit va ser plantejat de forma molt seriosa pels escapulats, sortint amb el seu onze de gala, tocant pilota per tractar de parar boig l'oponent. Això va donar resultat i, juntament amb una pressió alta, van arribar les ocasions.

La primera, un cop de cap tou de Patrick que va refusar el porter rival, tot i que no va poder fer res a la segona arribada europeista: pilota que roba el mateix Patrick i que filtra per a Beltry, el capità que es perfila i no perdona per marcar el seu vuitè gol del curs. A la segona part, però, Cala Millor es va estirar i, amb molta fortuna, va aconseguir l'empat després d'una sèrie de rebots a l'àrea. Massa premi per un conjunt visitant que veuria com altre cop Patrick, MVP del partit, marcaria el 2-1 després d'una errada del porter i la defensa mallorquina.

El final del partit es va saber gestionar bé i l'Europa no va fer un 'Cala Millor', que es com es coneix entre el grup el desafortunat minut 90 del primer partit de lliga, on els graciencs van regalar un empat a uns illencs que van sortir derrotats de la seva visita al Nou Sardenya virtual.