Set temporades sense perdre el primer partit de lliga

Set temporades sense perdre el primer partit de lliga Benja Martínez (ara a Las Palmas de Segona A), jugant amb l'Europa en el duel de la darrera derrota (2007)

A l'Europa li senten bé els inicis de lliga. Almenys així ho diu l'estadística dels darrers 10 anys. En les darreres set temporades l'equip no ha perdut cap partit (5 victòries i 2 empats) i des de l'any 2005 només dos -2005 i 2007- dels deu inicis de la competició.

Com a curiositat afegida, dels darrers sis primers partits de lliga, cinc d'ells tenen com a protagonistes només dos rivals: Terrassa i Amposta. Des del 2009 fins avui, l'Europa ha començat el campionat dues vegades amb els egarencs i tres -i a sobre consecutives!- contra els de les Terres de l'Ebre. Repassem a continuació els 10 darrers marcadors d'inici de temporada i ho fem amb algunes fotos inèdites mai publicades d'aquells duels.

Entre els resultats més destacats, l'any 2006 un 4-1 contra el Girona -actual equip de Segona A- en un brillant partit al Nou Sardenya. El duel amb més gols, la derrota de l'any 2007 a casa contra l'Igualada (3-5). En la darrera dècada, l'ordre d'inici ha resultat repartit: 6 partits com a local i 4 com a visitant.

2005: Espanyol B 3 - Europa 0. A la imatge l'exeuropeista Fernando Núñez pressionant una pilota